Oğlak Burcu Erkeği

Fiziksel olarak oğlak burcu uzun boylu ve kuvvetli olmaları ile göze çarpar. Özellik olarak ılımlı, sakin, otoriter ve bazı durumlar da bencil olarak gösterilmektedir.

17.05.2018-17:26 - (Son Güncelleme: 17.05.2018-17:23) Oğlak Burcu Erkeği

Fiziksel olarak oğlak burcu uzun boylu ve kuvvetli olmaları ile göze çarpar. Özellik olarak ılımlı, sakin, otoriter ve bazı durumlar da bencil olarak gösterilmektedir.

Sessiz yapısıyla ve ciddi tavırlarıyla bilinen oğlak burcu dışarıdan görünen görüntüsünün tam aksine çekingen ve duygusal bir yapısı vardır. Kendisine güvenen kişileri hep çevresinde bulundurur ve asla yarı yolda bırakmaz. İhtiyaç duyulduğu vakit o kişinin yardımına koşarak gider.

Dost ve arkadaşlık kavramları bu burç için oldukça önemlidir. Bulunduğu ortamda kendilerine güvenleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarırlar. Kendilerine duydukları özgüven ile olayların iç kısmını ve eksik taraflarını öğrenmek için çabalarlar. Genel olarak içlerine kapanık dururlar. Bu durum kendisini rahat hissettiği ve güvende olduğunu düşündüğü zaman değişir. Böyle ortamlarda neşeli ve mutlu tavırlarıyla dikkatleri üzerine çekerler. İnsanlar için karar vermeyi çok severler. Bazen aldıkları kararların karşısındaki kişi için önemini düşünmezler. Aldıkları kararların sorgulanmasına asla tahammülleri yoktur. Bu tür erkekler tam anlamıyla çözmek imkansızdır. Hep bir parçayı içinde gizli tutarlar. Bu durumlarda çok inatçı ve asabi olurlar. Genel anlamda otoriter yapısı olan oğlak bu kişiliğini aile yapısında da gösterir. Çocuklarına karşı ilgili ve sevgi dolu oldukları kadar küçük yaşta da hayata hazırlamak için uğraşırlar.

Güven Onlar İçin Her şey

Kadınlar konusunda güvenlerinin sarsılmasından ve bu konuda yara almaktan çok korkarlar. Aşk konusundaki düşüncelerini karşısındakine direk olarak aktarmazlar. Zamanı geldiğinde, güvenleri tam olarak oluştuğunda karşısındaki kişiye açılmayı düşünürler. Hayatına aldığı kişiye aşırı değer veren, hatta hayatını adayan birisidir. Çok eşlilik onlara göre değildir. İlişkisi sadece önemsenmediği, güveninin sarsıldığı zaman bitirmeyi düşünürler. Aşk hayatında romantik ve sıcakkanlı değildir. Hoşlandığı kadını elde etmek için becerileri yoktur. İlişkide ince ayrıntılara pek önem vermezler.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal