Oğlak Burcu Erkeği Bu Kadınlara Hayır Diyemiyor!

Oğlak burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır?Oğlak burcu erkeği özellikleri neler? Oğlak burcu erkeğinin tüm sırlarını açıklıyoruz...

24.12.2019-12:31 - (Son Güncelleme: 24.12.2019-12:23)

Oğlak burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır?Oğlak burcu erkeği özellikleri neler? 

OĞLAK BURCU ERKEĞİ VE GENEL ÖZELLİKLERİ

Oğlak burcu erkekleri, diğer burçlara mensup erkeklerden hemen ayırt edilebilir. Oğlak burcu erkekleri espri yetenekleri yüksek, ciddi ve karizmatik erkeklerdir. Bunun yanında egosu yüksek olmadan, kendilerine olan tam güvenleri ile ayırt edilebilmektedir. Çevrenize baktığınızda ortamı gözlemleyen ve gizemli bir erkek görebilirsiniz. Bu özellikleri sebebiyle de çevresindeki temkinli davranmaya zorlayan oğlak burcu erkekleri, çevrelerinde büyük bir saygı uyandırmaktadır.

OĞLAK BURCU ERKEĞİ NASIL KADILARA AŞIK OLUR?

Oğlak burcu erkeği nasıl kadınlara aşık olur? sorusuyla meşgulse kafanız, sıkı durun sorunuzun cevabı bizde.

Bir zarif kadınlar,

İki ağır başlı kadınlar,

Üç güven veren kadınlar… diye uzar bu liste. Biraz seçici ve zor beğenen bir izlenim yaratabilir ama özet geçecek olursak, laubali olmayan, girdiği ortamlarda duruşuyla takdir toplayan, saygılı, nerede ne yapması gerektiğini bilen, gündelik ilişkilerle işi olmayan, kendisini sarıp sarmalayacak ve kalitesi her halinden belli olan kadınlardan hoşlanır. Çünkü oğlak burcu erkeği olmak demek mantıklı olmak demektir.

OĞLAK BURCU ERKEĞİNİ NASIL ETKİLEYEBİLİRİM?

Ailesini önemsediğinizi belli ederek başlayabilirsiniz işe. Çünkü oğlak burcu erkeği yani bay mantık, hayatına alacağı insanı evlenilebilirliğine ve ailesiyle olan ilişkisine bakarak seçer. Ailesine çok değer verdiği için evleneceği insanın da ailesiyle iyi geçinmesini, yaşlandıklarında ailesiyle ilgilenmesini bekler. Ama içinizden gelmiyorsa ailesini önemsiyor gibi davranmayın. Çünkü oğlak erkeği rol yaptığınızı fark eder. Hem fark etmese bile kimsenin hayalleriyle oynamaya gerek yok değil mi?

Ciddiyetinizle, zarafetinizle, karşı cinsle aranıza koyduğunuz mesafeyle ve evlilik kurumuna çok değer veriyor oluşunuzla oğlak burcu erkeğini kolayca etkileyebilirsiniz. Yapmacık olmadan tabii… He bir de evlilik kurumuna çok önem verdiğinizi belli etmeye çalışırken evlilik meraklısı imajı çizmemeye dikkat edin.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal