Nişanı Evde Yapacaklara Dekorasyon Önerileri

Hayatınızın en özel günlerinden olan nişan gününüzde en güzel ve gösterişli dekorasyonu uygulamak istiyorsanız size bir kaç önerimiz var. Masa düzeninden pasta rengine kadar tercih etmeniz gerekenleri sizin için derledik.

02.09.2019-09:44 - (Son Güncelleme: 02.09.2019-09:31) Nişanı Evde Yapacaklara Dekorasyon Önerileri

Evliliğe ilk adımlardan olan nişan törenlerinde kendi stilinizi ve zevkinizi yansıtmak oldukça önemlidir. Nişan hazırlığı yapanların aklında bulundurması gerekenleri sizin için derledik.

NİŞAN MASASINDA NELER OLMALI?

Nişan törenlerinin demirbaşı olan nişan masasında olması gereken mavi beyaz, krem rengi ve pudra renklerine yer vermeyi ihmal etmeyin. Bu renkler hem kurtarıcı hem de sırıtmayan tonlara sahiptir. Nişan pastanızı ve yanında tercihe göre ekleyebileceğiniz kurabiye ve tuzlu servislerlel beraber yüzüklerin takılacağı tepsiyi sıraladığımız renklerde kurdeleler ile süsleyerek ekleyebilirsinniz.

NİŞAN MASASINDA SÜSLEME MALZEMELERİ

Son dönemlerde her ne kadar nişan veya söz gününe özel minik karlar popüler olsa da böyle tatavalara girmenize hiç gerek yok. Ondansa altın rengi, pudra, mavi ya da toz pembe renklerine benzer aksesuarlar tercih edilebilir fon olarak masanızı ve perdeleri renklendiren kurdeleler kullanabilirsiniz. İkram edeceğiniz çikolata ve kurabiyelelere adlarınızı yazarak tüllere sarıp kurdelelerle tutturabilrisiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal