Nişan Kıyafetleri

Özel günlerde seçilecek kıyafetlere ekstra özen göstermek gerekiyor. Nişan kıyafetleri arasından en doğru seçimi yapmak farklı modeller olduğu için zor ve kafa karıştırıcı olabiliyor. İşte, nişan kıyafetleri örnekleri...

14.07.2020-12:51 - (Son Güncelleme: 14.07.2020-12:49) Nişan Kıyafetleri

Nişan kıyafeti seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta vücudu orantılı göstermek. Peki nişan kıyafetini nasıl seçmemiz gerekiyor? İşte bilmeniz gereken tüm detaylar…

Nişan Kıyafetinde Hangi Renkler Moda?

Her kıyafette olduğu gibi nişan kıyafetlerinde de trendleri yakalamanız gerekiyor. Bu sezon kıyafetler ön plana çıkan renkler genellikle açık tonlar olsa da nişan kıyafetlerinde açık renkler kullanılmıyor. Trend renkler arasında zümrüt yeşili, haki, bordo gibi canlı renkler ön planda.
Renk modasına uyum sağlarken ren renginize uygun modelleri tercih etmelisiniz. Beyaz tenli kadınlar seçimlerini bordo ve zümrüt yeşili renklerden yana yapabilir. Esmer tenli kadınlara ise mavi tonlar oldukça yakışıyor.

Zayıf Kadınlar Nasıl Nişan Kıyafeti Seçmeli?

Nişan kıyafetleri seçiminizle vücudunuzu orantılı gösterebilir ve kusursuz görünüm elde edebilirsiniz. Zayıf kadınların nişan kıyafeti seçimleri dökümlü etekler ve hareketli tasarımlar olmalı. Normalden daha zayıfsanız drapeli modeller de tercih edebilirsiniz. Yeni sezonda karşımıza çıkan dökümlü etekler nişan kıyafetlerinde kullanılıyor. Katlı tül detayların kullanıldığı bu modeller içinde prenses modelleri kusursuz taşıyabilirsiniz.

Kum saati fiziğe sahipseniz modası hiç geçmeyen balık model abiyeleri seçebilirsiniz. Balık model trendlerinde işlemler ve taşlar ön plana çıkıyor. Kuyruklu nişan kıyafetleri zarif bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır.

Kilolu Kadınlar Nasıl Nişan Kıyafeti Seçmeli?

Normalde daha kilolu kadınların seçimleri A kesim ve sade modeller olmalıdır. Fırfır, volan ve dökümlü etekler olduğunuzdan daha hacimli görünmenize sebep olacağı için nişan kıyafetlerinde bu modellerden uzak durmalısınız. Normal kilolarda kadınlar vücutlarını orantılı göstermek için dolgun bölgeleri kapatacak düz kesimler tercih edebilir.

Yeni sezonun öne çıkan V kesimli saten abiyelerini nişan gününüzde kusursuz taşıyabilirsiniz. V yaka olduğunuzdan daha zayıf görünmenizi sağlayacaktır. Kayık yaka ve düşük yaka omuzlarınızı daha hacimli göstereceği için yaka seçimine mutlaka dikkat etmelisiniz.
Tesettür nişan kıyafetleri arasında ise hakim yakalar ön plana çıkıyor. Hem zayıf hem de kilolu kadınların kolaylıkla tercih edebilecekleri bu modeller modern bir görünüm elde etmelerini sağlayacaktır.

Nişan Kıyafetiyle Hangi Aksesuarla Kullanılabilir?

Nişan kıyafetleri tek başına gösterişli olsa da tamamlamak için aksesuar kullanmanız gerekiyor. Aksesuar seçimini çanta ve ayakkabı seçiminizden sonra yapmalısınız. Eğer gösterişli bir abiye, taşlı ayakkabı kullanıyorsanız sade takılar tercih etmelisiniz. Kilolu kadınların takı seçimleri mutlaka sade ve ince takılar olmalıdır. Gösterişli ve büyük takılar daha hacimli görünmenize sebep olur.
Yeni sezonda karşımıza çıkan nişan aksesuarları voluet parçalar. Geçmiş yansımaların günümüz tasarımlarıyla birleştiği yeni sezonda voluet kullanarak oldukça modern bir görünüm elde edebilirsiniz. Voluet tercihlerinizi nişan kıyafetleriyle aynı renk yapabilir ve sıkı bir topuzla istediğiniz görünümü elde edebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal