Negatif Enerjilerden Kurtulun!

Negatif enerjiler sizi daima aşağı çekerek kendinizi mutsuz hissetmenize neden olur. Bunca insan mutluyken ben neden mutsuzum diye sürekli kendinizi sorgulayıp, mutlu olmak için hiçbir şey yapmazsanız negatif enerjilerden kurtulamazsınız. Pek, negatif enerjiden kurtulmak için ne yapmak gerekir?

30.03.2020-16:11 - (Son Güncelleme: 30.03.2020-15:42) Negatif Enerjilerden Kurtulun!

Üzerinizdeki negatif enerjiyi atarak pozitif bir insana dönüşmek sizin elinizde. Bunun için yapabileceğiniz birkaç tüyoyu sizin için bir araya getirdik. İşte detaylar…

NEGATİF ENERJİDEN KURTULMANIN 3 YOLU

Bazı zamanlar negatif enerjinin sadece diğer insanlarda olduğunu düşünür, kendimizdekinin farkına varmayız. Bunun nedeni ise kendimizdeki negatif enerjiyi gerçekçi algılamamızdır. Pozitif olan insanların gerçekçi olmadığını düşünebilir, hatta onların naif, kafaları kuma gömülü sahte gülücükler saçan kişiler olduğunu düşünebiliriz. Peki, bu kişiler gerçekten mutlu aptallar mı, yoksa pozitifliklerinde bilmediğimiz bir şey mi var?

GERÇEKÇİ OLMAK NEGATİF OLMAK DEĞİLDİR

Gerçekçi olmak, her şeyin kötü gideceği ve sizin bunu kabul etmek zorunda olduğunuz anlamına gelmez. Dünyaya gerçekçi bir bakış açısıyla baktığınızda eğer gerçekçiliğiniz negatifse, elinizde olmadan negatif olursunuz. Eğer bu konuda kendinizi şartlarsanız, iyi gidebilecek olan şeyler bile muhtemelen kötü gitmeye başlayacak. Farkında olmadan sahip olduğunuz inançlarınız, sizi olumsuz birine çevirecektir. Eğer bu olumsuzluk siz farkında olmadan içinizde yer edinmişse, olumsuzluk bulutu içinde yanlış insan, olay ve duyguları kendinize çekip çekmediğinizi nasıl anlayabilirsiniz ki?

ŞÜKREDİCİ OLUN

Şükretmek içinizde olumlu hisler uyandırır. Kendinizi seçilmiş bir kurban olarak görmeyin, bu sizin elinizdeki gücü bırakmanız için kolaya kaçmanıza sebep olacaktır. Başınıza gelen hem iyi hem de kötü olaylardan yalnızca kendinizi sorumlu tutun. Bunu kabul etmek cesaret ister fakat size önemli bir hayat tecrübesi kazandırır. Pozitif insanların hayatta istedikleri her şeye sahip olup her şey yolunda gitmese bile hayattan zevk aldıklarını, negatif kişilerin ise hayatlarında düzgün giden şeylere rağmen hep sızlanıp söylendiklerini mutlaka dikkatinizi çekmiştir.

OLUMSUZ ENERJİYİ TEMİZLEMEK İÇİN BU ÜÇ ADIMDAN FAYDALANIN

Sorumluluğu Kabul Edin

"Eğer başınıza gelen her kötü şeyin sorumluluğunu başkasına yüklerseniz, çok üzülürsünüz. Her şeyin sizin içinizden yeşerdiğini kabul eder ve bilirseniz mutluluğu ve huzuru bulacaksınız" diyor Dalai Lama.

Olumlu Düşünün

Olumsuz düşünceleri aklınızdan çıkarın ve onların yerine olumlu olanları yerleştirin. Hiçbir şey yolunda gitmeyecek yerine her şey yolunda ilerleyecek düşüncesi ve dünyaya bu şekilde bakmak, zaman ve emek isteyen bir süreçtir. Kendinizi olumsuz düşünürken ya da konuşurken yakaladığınız anda modunuzu hemen değiştirip olumlu düşünmeye çalışın.

Geçmiş Saplantılara Son Verin

Enerjinizi temizleyip hayatınıza ışık ve sevgi getirmek için olumsuz düşüncelere takılmak yerine olumluyu hayal edin. Geçmiş saplantılarınızdan kurtulup gerçekleşmesini istediğiniz bir gerçeğin hayalini kurun. Kimse hayatına olumsuz düşüncelerin sızmasını istemez fakat bu düşüncelere istemeden izin verir. Geçmişteki saplantılarınız ve takıntılarınızdan kurtulursanız gelecek günlerin sert bir kaya olduğunu düşünmek yerine olaylar üzerinde tahmin ettiğinizden daha çok kontrolünüz olduğunu görürsünüz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal