Mutlu Bir İlişkiye Nasıl Sahip Olabiliriz? İlişkilerde Yapılan Hatalar Neler?

Mutlu bir ilişki bütün altın kuralları aslında kendimizde saklı.Karşımızdaki insana verdiğimiz önem ve anlayış, bizi evlilikte sürdürülebilir mutluluğa götürebilir. Peki iki tarafın da mutluluğu yakaladığı bir ilişki nasıl yaşanabilir?

20.04.2019-12:16 - (Son Güncelleme: 20.04.2019-11:59) Mutlu Bir İlişkiye Nasıl Sahip Olabiliriz? İlişkilerde Yapılan Hatalar Neler?

Şimdilerde “bireyciliğin” ön plana çıkması nedeniyle çiftlerin birbirlerinden beklentilerinin karşılanamayacak seviyede yüksek olduğunı ve ilişkilerin çabuk tüketildiğini kaydedenuzmanlar, mutlu bir ilişkiye sahip olabilmek için 5 altın kuralı verdi. 

MUTLU İLİŞKİNİN SIRLARI!

Birbirinize iltifatlar edin. Birbirinizi ihmal etmeyin

Neden onunla birliktesiniz? Mutluluklarınızı, sevinçlerinizi ve üzüntülerinizi paylaşmak ve hayattan daha fazla keyif almak için değil mi? Öyleyse, en azından günde bir kere birbirinize güzel bir söz söyleyin ve karşınızdakini mutlu edin. 
 
Tartışma sırasında birbirinize bağırmayın

Çiftler arasında, ufak tartışmalar yaşanabilir. Taraflar, eleştirilerini yumuşak tonda yapmalıdırlar. Çünkü karşılıklı olarak birbirinize bağırmanız, hiçbir şeyi çözmez.   
 
Aşk bir iktidar savaşı değildir

Aşk incelik ister. Aşkın, bir iktidar savaşı olmadığını aklınızda tutun. Eğer bir tartışma var ise, bırakın o kazansın ve böylece kazanan ilişkiniz olsun.  
 
Geçmiş, geçmişte kalsın 

Çiftler, geçmişte herkes hata yapar. Bir tartışma sırasında konuyla hiç ilgisi yokken, geçmişte yapılan bir hatayı sürekli gündeme getirip tartışmanın şiddetini arttırmayın.

Hatanız varsa itiraf edin ve özür dileyin

Eğer hatanızı fark ettiyseniz, bunu itiraf edin ve özür dileyin. Ancak, sürekli hatalar yapıp, özür dilemeyi alışkanlık haline getirmeyin. 
 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal