Mutfağınızda Bulunan 5 Güzellik Ürünü!

Mutfağımızda yer alan ve yemeklerimize lezzet katan birçok ürünün güzelliğinize güzellik katabileceğinizi biliyor muydunuz? Sizin için mutfağınızda bulunan güzellik ürünlerini bir araya getirdik. Detaylar haberimizin içeriğinde…

01.09.2020-17:30 - (Son Güncelleme: 01.09.2020-17:27) Mutfağınızda Bulunan 5 Güzellik Ürünü!

Binlerce lira harcadığınız güzellik ürünlerine artık para vermenize gerek yok! Çünkü bunun yerine mutfağınızda bulunan cilt ve yüz güzelliğinize güzellik katacak birçok yiyecek var. Mutfağınız gerçek bir güzellik hazinesi! İşte mutfağınızda kullandığınız güzellik ürünleri…

ZEYTİNYAĞI

Zeytinyağı her mutfakta bulunan en iyi güzellik ürünlerinin başında geliyor. Kuru veya yağlı cildinizi besler, bunun yanı sıra duştan sonra saçlarınıza sürdüğünüz zaman saçlarınız daha ışıltılı ve sağlıklı bir görünüme sahip olur.

BAL

Lezzetli tadının yanı sıra bal, hem saçlar hem de cilt için oldukça kullanışlı bir güzellik ürünüdür. Bal, cildinizin nemlenmesini ve beslenmesini sağlar. Ayrıca saçınızı nemlendirerek ve onlara hak ettiği ışıltıyı kazandırarak için de bir maske görevi görür.

ELMA SİRKESİ

İyi bir peeling arıyorsanız fazla uzağa gitmenize gerek yok. Her evde bulunan elma sirkesi bu işlem için oldukça uygundur. Bir pamuk üzerine birkaç damla elma sirkesi damlatıp yüzünüze sürün ve cildinizdeki yıpranmış derinin temizlendiğini görün. Elma sirkesini 30 – 45 dakika uyguladıktan sonra zeytinyağı kullanarak cildinizi nemlendirebilirsiniz.

ŞEKER

Beslenme programınızdan şekeri çıkarmış olabilirsiniz ancak güzelliğinizde kullanmak için mutlaka evde bulundurmalısınız. Doğal peeling özelliğine sahip olan şeker, cilt ve dudak güzelliği için oldukça uygun bir üründür. Tek yapmanız gereken avucunuza alacağınız bir miktar şekeri suratınıza sürmek.

LİMON

Limon ve limon suyu güzelliğiniz için bir nevi ilaç görevi görmektedir. Hatta mutfağınızdakilerin en iyileri arasında yer alır. Saç rengini açmaya yardımcı olur, tırnaklarda oluşan sarı lekeleri yok eder, dişleri beyazlatmanıza yardımcı olur ve sabahları bir bardak limonlu su içmek sindirim sisteminin harekete geçmesine yardımcı olur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal