Muhteşem Bir Cilt İsteyenlere! Maliyetsiz 3 Güneş Lekeleri İçin Maske Tarifi

Güneşin dik açıyla vurduğu şu yaz günlerinde cildimizin mağruz kaldığı güneş elbette cilde zarar veriyor. Ciltte bıraktığı lekelerle baş başa kaldığımızda hem çözüm arıyor ve bu yazı ile buluyoruz.

17.07.2019-15:35 - (Son Güncelleme: 17.07.2019-15:33) Muhteşem Bir Cilt İsteyenlere! Maliyetsiz 3 Güneş Lekeleri İçin Maske Tarifi

Cilt lekeleri eğer erkenden müdahale edilmezse çözülemeyebilir. Ancak evdeki malzemelerle sıfır maliyetli maskeler sizi kurtarabilir.

KARBONATLI MASKE

1 yemek kaşığı yoğurt ile 1 çay kaşığı karbonat ekleyerek karıştırınız ve bu karışımı lekelerin üzerine sürünüz.10 dakika bekletip bol su ile yıkayınız. Bu karışım haftada 1 defa kullanabilirsiniz. Karbonatın beyazlaştırma etkisi lekelerinizin açılmasına destek olacaktır.

YOĞURT MASKESİ

1 adet yumurtanın akını köpürene kadar çırptıktan sonra, 1 tatlı kaşığı süzme yoğurt ilave edip karıştırın. Daha sonra 3 damla limon suyu ilave edin, maskeyi güneş lekelerinizin üzerine uygulayın ve bekleyin. Maske cildinizde kuruyunca nemli pamukla temizleyip daha sonra ılık su ile durulayın. Bu maskeyi 4-5 günde 1 defa kullanın ve her 4 uygulamadan sonra en az 15 günlük ara vermelisiniz.

MAYDANOZ MASKESİ

Yarım maydanozu blenderda ezin, 1 çorba kaşığı yoğurt ve 1 dilim limon ilave edin. Cildinize masaj yaparak kullanın. 45 dakika beklettikten sonra suyla yıkayın. 3 günde 1 defa bu maskeyi cildinize sürün. Limonun barındırdığı asitten dolayı bu maske lekelerinizi geçirmede destek olacaktır.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal