Moda İkonu Audrey Hepburn‘den Tavsiyeler

Tarz denilince hiç şüphesiz akla gelen ilk isimlerden biri Audrey Hepburn. Audrey Hepburn nasıl giyiniyordu? En ikonik kıyafeti hangisiydi? Audrey Hepburn'un moda hakkında görüşlerini öğrenmek istiyorsanız haberimize göz atabilirsiniz...

03.06.2020-11:16 - (Son Güncelleme: 03.06.2020-13:04) Moda İkonu Audrey Hepburn‘den Tavsiyeler

Audrey Hepburn 'Siyah harika bir elbise için bütçe ayırmaya çekinmeyin. Doğru kombinlerle hayat kurtarır ve zamansızdır.' demiştir.Peki, kendisi nasıl giyiniyordu? Audrey Hepburn'un tarzı neydi?

AUDREY HEPBURN TARZI

Yaşadığı dönem olan 1950’lerden günümüze kadar giydikleri kadınlara ilham oldu.Öyle ki küçük siyah elbise denilince akla gelen ilk isim şüphesiz Audrey Hepburn Zarif, uzun ve inde görünümünü onu farklı kılıyordu. Audrey tarzını tek bir kelimeyle ifade etmemiz gerekirse bu kelime kesinlikle zerafet olur. Tarzında bir diğer önemli nokta ise sadelik. Ayakkabı tercihinde en sevdiği şeylerden biri olan babetti.1950 ve 60 yıllarının moda konusunda en ilham verici kadını olduğu bir gerçek. İpek eşarpları, güneş gözlükleri onun her zaman vazgeçilmez aksesuarları olmuştur. Ama en önemli ve güzel aksesuar gülümsemek!

AUDREY HEPBURN'DEN TAVSİYELER

  • İçinde kendinizi rahat hissetmediğiniz hiçbir şeyi giymeyin.
  • Bir kadının aklında zerafet varsa, kıyafetlerinde mutlaka o zerafeti takip eder.
  • Mutlu kadınların en güzel kadınlar olduklarına inanıyorum.
  • İnce bir bedense istediğin. Ekmeğini açlarla bölüş.
  • Hayatı boyunca hiç estetik operasyon geçirmedi.Zamana meydan okumak yerine ayak uydurmak Hepburn’dan gelen önemli bir tavsiye.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal