Mısır Unu Maskesi Tarifi

Özellikle Karadeniz mutfağınız vazgeçilmezlerinden biri olan mısır ununun cildimize de faydalı olduğunu biliyor muydunuz? Birçok cilt sorununa iyi gelen mısır unundan maske yapmaya ne dersiniz?

19.02.2019-17:39 - (Son Güncelleme: 19.02.2019-17:34) Mısır Unu Maskesi Tarifi

Özellikle Karadeniz mutfağınız vazgeçilmezlerinden biri olan mısır ununun cildimize de faydalı olduğunu biliyor muydunuz? Birçok cilt sorununa iyi gelen mısır unundan maske yapmaya ne dersiniz? İşte mısır unlu maske tarifleri....

SİYAH NOKTALAR İÇİN MASKE TARİFİ

1 yemek kaşığı yoğurdun içerisine rendelenmiş 1 limon kabuğu ve 1 yemek kaşığı mısır unu ekleyerek iyice karıştırın. Sonrasında yüzünüze sürüp 15 dakika kadar bekletin. Ovalayarak ılık su ile cildinizden temizleyin.

KARARAN DİRSEKLER İÇİN MISIR UNU MASKESİ

1 tatlı kaşığı beyaz kil, 1 tatlı kaşığı mısır ve 1 tatlı kaşığı nemlendirici kremi karıştırıp dirseklerinize peeling olarak uygulayın. Bu maske kısa sürede dirsek kararmalarını ortadan kaldıracaktır.

SİVİLCE İZLERİ İÇİN MISIR UNU MASKESİ

2 yemek kaşığı mısır unu, 2 yemek kaşığı yoğurt ve 1 yemek kaşığı el kremini bir kap içerisinde karıştırıp biraz su ile sulandırın. Masaj yaparak cildinize uygulayın ve 10 dakika kadar beklettikten sonra ılık su ile temizleyebilirsiniz. Haftada 2 kez uygulayabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal