Mini Gece Elbiseleri

Gece hayatı, davetler, kokteyller ve özel günler özelliklede yaz aylarında bu gibi durumlarda tercih edilen mini elbiseler… Her ne kadar mini etek daha çok ince ve genç kesimlere hitap edildiği söylense de bu doğru bir tabir değildir.

09.04.2020-16:30 - (Son Güncelleme: 10.04.2020-10:19) Mini Gece Elbiseleri

MİNİ GECE ELBİSELERİ

Gece hayatı, davetler, kokteyller ve özel günler özelliklede yaz aylarında bu gibi durumlarda tercih edilen mini elbiseler… Her ne kadar mini etek daha çok ince ve genç kesimlere hitap edildiği söylense de bu doğru bir tabir değildir. Yaşı olan hatta balık etli bayanlarda da doğru tarz ve kombinle giyilen mini etek çok şık ve çekici hale gelebilmektedir. Elbette bu seçimi yaparken yaş ve fizik göz önünde bulundurulmalı ancak şartlandırmak doğru değildir.

Mini elbiseler günlük hayatta kullanılabildikleri gibi uzun abiye elbiseler gibi gece hayatı veya düğün davetlerde de kullanılabilmektedir. Kişi bu seçimi yaparken öncelikle kendisini rahat hissedebileceği mini elbiseyi seçmesi gerekmektedir. Aksi takdirde gece boyunca elbisesini çekiştirip düzeltmeye çalışan bir bayan etrafa hoş bir görüntü vermeyecektir.

Bunun için; öncelikle kısa boylu bayanlar yüksek ve platform topuk tercih ederken, uzun boylu bayanların daha hafif bir topuklu ayakkabı tercih etmesi gerekir. Balık etli bayanların beli daha dar gösteren kalçaları daha dolgun gösteren mini etekler tercih etmesi gerekir. Ayrıca eğer gerekiyorsa belli olmaması çok dikkat edilerek korseyle de giyilebilir. Özellikle orta veya kısa boylu bayanlarda uzun gece elbiseleri yerine mini gece elbiseleri tercih etmesi gerekir. 

Bu mini gece elbiseleri seçimlerinde ise renk gidilen davete, kişinin ten rengine göre doğru seçilmelidir. Kırmızı esmer ve kumrallara şıklık verirken, özellikle platin sarı saç kullanan bayanlarda çok vamp bir hava vermektedir. 

Tüm bunlar hesaba katıldıktan sonra elbette doğru makyaj ve saç modeli de burada önemli bir noktadır. Mini gece elbiseleri gösterişli kıyafetler oldukları için salık hafif dalgalı veya düz fönlerle güzel bir kombin oluşturmaktadır. Renkli seçimler de şık olabileceği gibi birçok modacının gece için siyah mini gece elbiselerini tercih etmektedirler. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal