Midi Etek Modelleri

Her yıl farklı stilde etekler trend olmaya devam ederken midi etekler geçtiğimiz yıldan bu yana popülerliğini koruyor. İşte, midi etek modelleri...

14.07.2020-16:19 - (Son Güncelleme: 14.07.2020-16:17) Midi Etek Modelleri

Midi etek modelleri bileğin üstünde ve diz kapağının altında olan kullanımı kolay modellerdir. Ancak etek seçimine dikkat etmediğiniz takdirde bayağı görünebilirsiniz. Midi etek seçimi nasıl yapılmalı? Nasıl kombinlerle modern görünürüz? İşte bilmek isteyeceğiniz tüm detaylar…

Midi Etek Modası Devam Ediyor mu?

Midi etek geçtiğimiz kış karşımıza çıkmış ve oldukça sevilmişti. Birçok kadının dolabında yer verdiği bu eteklerin modası devam ediyor. Ancak ufak dokunuşlar yapıldığı için geçtiğimiz sezonun parçalarını bu sezon kullanmayabilirsiniz. Sade tasarımlarla ve tek renklerle kullanmaya başladığımız bu etekler yeni sezonda oldukça hareketli tasarımlara sahip.

Pilili etek tasarımlarının üzerine çiçek desenleri ve farklı motifler ekleniyor bu sezon. Eteklerin rengi ise siyah ve kahve tonlarının yanı sıra oldukça canlı renkler. Kırmızı, sarı, yeşil, mavi gibi sevilen yaz renklerini eteklerde görüyoruz. Astar üzerinde tül kullanılan midi boy pilili etekler sezonun en trend parçaları arasında.

Hangi Midi Etekler Uzun Gösterir?

Midi boy etekler boyu uzun göstermek ve kilonuzu orantılı göstermek için harika seçimlerdir. Bel bölgenize göre geniş basenlere sahipseniz etek seçiminiz dökümlü midi eteklerden yana olmalı. Fazlalıklarınızı kapatacağınız bu etekler vücudunuzu orantılı gösterecek ve boyunuz daha uzun görünecektir. Normalden kısa boyluysanız etek rengini açık tonlardan yana belirlememeniz gerekiyor. Her kadının bildiği kural bu eteklerde de geçerli. Siyah kullanırsanız daha ince ve uzun görünürsünüz.

Yeni sezonun desenli ve canlı renkleri daha uzun görüneceğiniz modeller değildir. Midi etekler bilekte biterken renkli bir geçiş olması bacak boyunuzu daha kısa gösterecektir. Uzun görünmek için düz ve koyu renklerin kullanıldığı modellerle topuklu ayakkabı seçmelisiniz. Eğer şık bir görünüm kazanmak istiyorsanız modası hiç geçmeyen kalem etekleri seçebilirsiniz. Midi etek modelleri arasında bulabileceğiniz kalem etekler daha uzun görünmek için seçeceğiniz en doğru parçalar olacaktır.

Pilili Midi Etek Kombini Nasıl Yapılmalı?

Pilili midi etekler sezonun en hit parçaları arasında karşımıza çıkarken nasıl kombin yapılacağı da merak ediyor. Kafa karıştıran renk ve desenler geçtiğimiz yıla göre işimizi biraz zorlaştırıyor aslında. Bu kadar hareketli eteklerle seçeceğiniz parçalar sade olmamalı. Tek renk bir büstiyer seçmeniz eteği sönük bırakacaktır. Bu eteklerle seçeceğiniz en doğru parça volanlı, transparan crop top parçalar olacaktır. Ayakkabı seçimizi topukludan yana kullanın ve modern bir el çantası alın. Böylece sezonun en trend kombinini tamamlayabilirsiniz.

Yazın Midi Etek Nasıl Kullanılır?

Midi etek modelleri bu yaz popülerliğini koruyorken seçimlerinizi tüllü eteklerden yana kullanmalısınız. Yaz trendlerine uyum sağlaması için bu modelleri doğal bir makyajla kullanmanız gerekiyor. Dağınık saçlar, dağınık kaş görünümü ve sallantılı takılar… Saçlarınızı bir eşarpla kapatabilir ve sezonun en trend görünümünü yakalayabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal