Mezuniyet Elbiseleri

Prensesler gibi mezun olmak istiyor ya da cool tarzınızı en mutlu günlerinizden birinde konuşturmak istiyor olabilirsiniz. İşte, birbirinden güzel mezuniyet elbiseleri...

14.07.2020-15:56 - (Son Güncelleme: 14.07.2020-15:54) Mezuniyet Elbiseleri

Mezuniyet elbiseleri günümüzde harika tasarımlara sahip olduğu için doğru seçimlerle istediğiniz görünümü elde edebilirsiniz. İşte okullarda öğretilmeyen ama öğrenmeden mezun olmamanız gereken önemli bilgiler…

Kısa Mezuniyet Elbiseleri Nasıl Tamamlanmalı?

Mini elbiselerle istediğiniz tarzı yakalayabilir, seçeceğiniz farklı parçalarla eşsiz kombinler yapabilirsiniz. Modern görünmek için doğru bir tercih yaparak kısa elbiseler giyecekseniz aynı çizgiden devam etmelisiniz. Ayakkabı, çanta ve aksesuar gibi tüm detayları modern parçalardan yana tercih etmeniz gerekiyor. Dikkatlerin bacaklarda toplandığı bu modellerde ayakkabı seçiminiz mutlaka gösterişli olmalıdır. Bu sezonun uzun bağcıklı ayakkabılarını kullanabilirsiniz. Ayakkabı bağcıklarını bileklerinizin üstünde kullanarak modern bir görünüm elde edeceksiniz.

Çanta seçimi de elbisenin tamamlanması için oldukça önemli. Kısa elbiselerle gösterişli bir ayakkabı seçtiğiniz için çantanız sade olmalı. Abiye çantaları bir kenara bırakarak şık omuz çantaları kullanabilir ve sezonun trendini yakalayabilirsiniz. Aksesuar seçerken elbisenin yaka detayını dikkate almalısınız. Volanlı kollar ya da tek omuz gibi hareketli modeller tercih ettiyseniz kolye kullanmayın. Taşlı, sallantılı küpelerle kombinizi tamamlayabilirsiniz.

Mezuniyette Uzun Elbise Giyilir mi?

Mezuniyet elbiseleri ararken karşınıza farklı kesimlerde uzun elbiseler çıkacaktır. Balık model, A kesim, dökümlü ve tüllü bu elbiseler mezuniyet balosu için fazla görünür. Rüküş bir kombin yapmak istemiyorsanız mümkün olduğunca uzun elbiselerden uzak durmalısınız. Yine de uzun elbise giymek istiyorsanız size göre modellerimiz de var.

Uzun elbiseler arasında revaçta olan derin dekolteli elbiseler mezuniyet balosu için oldukça havalı bir görünüm kazanmanızı sağlayacaktır. Yırtmaçlı veya asimetrik kesimli etekleri tercih edebilir, sade parçalar seçerek istediğiniz görünümü elde edebilirsiniz.

Mezuniyet Elbiselerinde Hangi Renkler Tercih Edilmeli?

Elbise seçimi yaparken olduğunuzdan daha büyük görünmenize sebep olan renklerden uzak durmalısınız. Zümrüt yeşili, koyu mavi, bordo gibi renkler ağır olacağı için tercihleriniz daha açık ve canlı tonlardan yana olmalı. Tabi renkli elbiseler tercih etmek istiyorsanız. Renk modasını yakalamak için kırmızı mezuniyet elbisesi seçebilir ve baştan sonra kırmızı renklerle kombin yapabilirsiniz.

Geçtiğimiz yıldan bu yana beyaz popülerliğini koruyor. Elbiselere de yansıyan beyaz modası oldukça zarif görünmenizi sağlayacaktır. Ancak beyaz elbise tercih ediyorsanız seçiminiz dökümlü ve tüllü eteklerden yana olmasın. Bu modeller nikah elbiselerini anımsattığı için daha sonra giymeyi tercih edebilirsiniz. Volanlı, tek omuz, parlak saten kumaş elbiseler sezonun en havalı beyaz mezuniyet elbisesi modelleridir.

Mezuniyette Payetli Elbise Giyilir mi?

2020/2021 sezonun dikkat çeken parçalarından bahsediyorsanız elbette mezuniyette giyebilirsiniz. Ancak uzun ve fazla gösterişli payetli elbiseler seçmemelisiniz. Her katalogda görebileceğiniz mini, tek askılı veya yırtmaçlı daha uygun mezuniyet elbiseleri olacaktır. Payetli elbiseler yeterince gösterişli olduğu için diğer parçaları daha gösterişsiz ama modern parçalar olarak kullanmalısınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal