Meyve Sebzeler Cildi Sıkılaştırır mı? Cilde İyi Gelen Meyveler

Cilt bakımı her kadının rutinleri arasında yer alır. Cildi sıkılaştırmak ve pürüzsüzleştirmek için yapmanız gereken şey çok basit. Peki bu maskeyi nasıl yapacaksınız gelin birlikte bakalım.

25.09.2019-10:36 - (Son Güncelleme: 25.09.2019-10:19)

Cildimizi korumanın ve gerginleştirmenin en pratik yolu ona istediği bakımı yapmaktır. Vitaminlerinden faydalandığımız meyve ve sebzeleri cildimize sürmenin tam zamanı.

CİLDİ SIKILAŞTIRAN MEYVELER

Mandalina, kayısı, portakal, elma, şeftali,muz, mango. Bu meyveler cildi gerginleştirme hususunda tam manasıyla bir mucize! Cildi sıkılaştıran  mucize bir besin de pirinç suyu. Pirinç suyu Asyalı kadınların cilt güzelliklerinin de sırrı. Haftanın 3 günü yüzünüze süreceğiniz pirinç suyu hem cildinizi beyazlatacak hem de cildinizin gerginleşmesini sağlayacaktır. 

CİLDE İYİ GELEN SEBZELER

 Etkisini hemen göreceğiniz besinlerden ilki yulaf! Yapılması gereken tek şey çay demler gibi yulafı sıcak suyun içinde demlemek ve cildinizi bu suyla yıkamak. Bunun yanında soyada cilt temizlemek için çok faydalı bir besindir.  E vitamini dolu olan soya cildi sıkılaştırıp nemlendirir ve sivilce oluşmasına engel olur.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal