Meyve Kabuklarını Güzelliğiniz İçin Kullanabilirsiniz

Cilt güzelliği için pek çok krem ve yöntem bulunuyor. Meyve ve sebzeleri soyduktan sonra kabuklarını atmayarak bu yöntemlerin arasına yeni bir yöntem daha ekleyebilirsiniz. Nasıl mı? İşte meyve ve sebze kabuklarıyla güzelliğinize güzellik katmanın yolları…

19.02.2020-16:43 - (Son Güncelleme: 19.02.2020-16:29) Meyve Kabuklarını Güzelliğiniz İçin Kullanabilirsiniz

Cildinizde peeling etkisi oluşturmak, nemlendirerek taze ve canlı bir görüntü sağlamak hiçte zor değil. Evinizde kolaylıkla uygulayabileceğiniz bu yöntemleri mutlaka denemelisiniz. Meyve kabuklarıyla cilt bakımı nasıl yapılır? Detaylar haberimizde…

MUZ KABUKLARINDAN PEELİNG

Muz kabuklarının etli tarafına şeker sürerek vücudunuzun her yerine peeling yapabilirsiniz. Daha sonra duş alarak durulayabilirsiniz.

YÜZÜNÜZÜ TAZELEYİN

Cildinize tonik yapmak istiyorsanız yüzünüze portakal veya greyfurt kabuklarını sürebilirsiniz. Fakat gözlerinizin yanmamasına dikkat edin. Daha sonra yüzünüzü ılık su ile yıkayıp durulayabilirsiniz.

CİLDİNİZİ NEMLENDİRİN

Yoğun bir nemlendirici için avokado kabuğunun etli kısmını yüzünüze sürebilirsiniz.

GÖZLERİNİZİ RAHATLATIN

Patates kabuklarını atmayıp göz çevrenize koyun. Bu göz çevrenizde meydana gelen şişliği hemen alacaktır. Kabukların nemli kısmını 15 dakika göz çevresinde bekletmeniz yeterli olacaktır.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal