Matlaşan Bardaklar Parlatılabilir mi?

Bulaşık makinesinden çıkardığınız bardak ve camların matlaşması canınızı sıkıyor ve yeni bir yöntem arıyorsanız, doğru yerdesiniz! Peki matlaşan bardak nasıl parlatılır? Parlaklığı geçmiş bardakları kurtarmak mümkün mü?

26.10.2020-17:26 - (Son Güncelleme: 26.10.2020-17:26) Matlaşan Bardaklar Parlatılabilir mi?

Bazen bulaşık makinesinde yıkanan cam ürünlerin matlaşması can sıkıcı olabilir. Eğer matlaşan camları parlatmak için bir yöntem arıyorsanız, bu yöntemi deneyebilirsiniz. İşte matlaşan bardakları parlatma yöntemi…

Bulaşık makinesinden çıkan bardak, tabak ve diğer tüm cam ürünler zamanla matlaşabilmektedir. Bu matlaşma şebeke suyundan veya makine deterjanından kaynaklanabilmektedir. Matlaşan camlar canınızı sıkıyorsa, bu yöntemle camları parlatmanız mümkün! Özellikle evinize gelen misafirlere parlaklığı göz alıcı bardaklar ile servis yapmak istiyorsanız, elde yıkanan bulaşıkları, bir miktar sirke ile yıkayabilirsiniz. Bu yöntemle hem bulaşıklar kolay yıkanacak hem de parlaklık gelecek. Aynı şekilde bulaşık makinesine de bir miktar sirke koyulabilir, ancak çok fazla kullanımı bulaşık makinesine zarar verebilir. 

Camları parlatmak için diğer uygulanabilecek yöntem ise, taze incir yaprakları… Bardakları yapraklar ile ovmanız yeterli olacaktır. Bu yöntem de bardakların ışıl ışıl parlamasına yardım edecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal