Marilyn Monroe'nun Beyaz Elbisesine Ne Oldu?

Marilyn Monroe denilince aklımıza ilk beyaz elbisesi geliyor. Peki, Marilyn Monroe'nun elbisesine ne oldu? Marilyn Monroe giyiminde hangi parçaları tercih ediyordu? İkonik beyaz elbise hakkında tüm detayları öğrenmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz...

06.06.2020-11:08 - (Son Güncelleme: 06.06.2020-11:05) Marilyn Monroe'nun Beyaz Elbisesine Ne Oldu?

Marily Monroe'nun stili günümüzde hala çok beğeniliyor. Beyaz hafızasıyla akıllara kazınan Marliyn'nin stili ve ikonik beyaz elbisesi ve makyajı hakkında merak edilenler için haberimizin devamını okuyabilirsiniz...

MARILYN MONROE BEYAZ ELBİSEYİ NEREDE GİYMİŞTİ

Dünya tarihine beyaz elbisesini havalandırarak verdiği pozla kazınan Marilyn Monroe bu elbiseyi 1955 senesinde ‘’The Seven Year Itch’’adlı filmde giymişti.

MARILYN MONROE'NUN ELBISESİNE NE OLDU?

Los Angeles'ta, 'Tarihteki Profiller' adıyla düzenlenen Hollywood filmlerinde kullanılan giysi ve ayakkabıların satıldığı bir açık arttırmada Marilyn Monroe'nun ikonik beyaz elbisesi 4.5 milyon dolara alıcı bulundu.

MARILYN MONROE'NUN STİLİ

Marilyn Monroe giydiği elbiseler dışında sık sık tercih ettiği balıkçı yaka kazaklar, sandaletler, retro-pin up mayolar, kedi gözü güneş gözlükleri, mom jean ve gömlekleriyle de dikkat çekiyordu.

MARILYN MONROE MAKYAJI

Marilyn Monroe makyajına gelirsek gözaltlarına sürdüğü aydınlatıcı ve kullanıldığı belli bile olmayan bir fondöten ile ışıltılı ve kusursuz bir cilde sahip olmasını sağlıyordu. Monroe, dudaklarında ki çarpıcı tona sahip olabilmek için 5 kat ruj kullanıyordu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal