Mantık Evliliği Nedir?

Mantık evliliği nedir, mantık evliliğinin zararları, mantık evliliğinin faydaları, mantık evliliği yapanlar konuları ile ilgili detaylar haberimizde...

21.05.2018-14:00 - (Son Güncelleme: 21.05.2018-14:01) Mantık Evliliği Nedir?

Mantık evliliği nedir, mantık evliliğinin zararları, mantık evliliğinin faydaları, mantık evliliği yapanlar ile ilgili detaylar haberimizde...

Birbirinin hayatında olan kişiler evlilik için adım atacak duruma gelmesi çok zor bir süreçtir. Çünkü iki tarafta hayatının geri kalanını birbiri ile geçirecek ve aynı hayatı paylaşacaktır. Tam bu noktada evlilikğin temelleri sağlam atılmalıdır.

MANTIK EVLİLİĞİNİN FAYDALARI

Çiftler sadce 'aşk' ile evlenip geriye kalan bütün durumları gözardı ettiğinde evliliğin ilerleyen süreçlerinde aşk yerini sevgi ve farklı alışkanlıklara bıraktığı zaman birçok sorun yaşanmaya başlanacaktır. Bu nedenle aşk evliliklerinde yaşanan bu sorunları ortdan kaldırabilmekl için 'mantık evliliği' fikri ortaya çıkmıştır.

MANTIK EVLİLİĞİ NEDİR?

Matık evliliği kavramında iki tarafta hayatını mantığını ön planda tutarak duyguları ise geri planda tutan kişilerin tercih ettiği evlilik modelidir. Mantık evliliği ile hayatını birleştirecek olan kadın ya da erkek bu evlilikten sadece mantığın ön planda olmasını isteyecektir.

Bu durumda kadın ve erkeğin belirlemesi gereken en önemli durum 'mantık evliliği' mi yoksa 'aşk evliliği' mi istediği olcaktır.

MANTIK EVLİLİĞİ YAPANLAR

Herkesin mantık evliliğine bakış açısı ve amacı çok farklıdır. Kimisi kendinden yaşta büyük bir adamla evlenir çünkü maddi imkanlarından yararlanmak ister. Bir kadın durumu iyi olanbaşka bir erkeği tercih edebilir çünkü varsa çocuğunun ya da kendisinin geleceğini garanti altına almak ister.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal