Maliyetsiz Evde Karınca Yok Etme Yöntemleri

Maliyetsiz bir şekilde karıncalara zarar vermeden evdeki malzemelerle karıncaları evden uzaklaştırabileceksiniz.

29.07.2019-12:14 - (Son Güncelleme: 29.07.2019-12:46) Maliyetsiz Evde Karınca Yok Etme Yöntemleri

Yazın daha çok artan karınca istilalarını bitirmek ve kimyasala bulaşmak istemiyorsanız bu yazımızda tek bir malzeme ile nasıl uzaklaştıracağınızın yollarını bulabilirsiniz.

LİMON

Karıncaların istemediğiniz yerlerden uzaklaştırılması için en çok kullanılan methodlardır. Eğer karıncaların geldiği yerin neresi olduğunu biliyorsanız, doğrudan olarak o yere limon kabuğu koyabilirsiniz. Bir tane limonun incel dilimler olarak kesilmesinin ardından, gelen yerlere sıkıştırabilirsiniz. Ya da doğrudan olarak limonun yarısını, karınca gelen yere sıkıştırabilirsiniz.

TUZ

Karıncalar tuzdan hoşlanmıyor. Eğer onların gezindiği yere tuz bırakırsanız doğrudan olarak kaçacaklardır. Bu karıncalara zarar vermeyecektir. Bulundukları yeri terk etmelerini sağlayacaktır. İsterseniz ilk olarak karıncaların nereden evinize geldiğini keşfedin. Ardından ise o yere bir miktar tuz koyun. Karıncalar nasıl evden uzaklaştırılır sorusuna verilecek önemli cevaplar arasında, tuz ile karıncaların uzaklaşmasını sağlamak olacak. Bu methodu mutlaka denemelisiniz.

KARINCA SAVAR

Aktarlarda bulabileceğiniz karınca savar tozları var. Bu tozlar da karıncaların geldiği yerlere konulduğu vakit doğrudan olarak karıncaların uzaklaşmasını mümkün kılacaktır. Hem karıncaların zarar görmesinin önüne geçilecek hem de doğrudan olarak karıncaların evinizden uzaklaştırılması mümkün olacaktır. Deneyerek, siz de karıncalarınızın evinizden uzaklaşmasını büyük miktarda sağlayabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal