Makyajsız Harika Görünmenin Tüyoları

Makyaj yapmaktan hoşlanmıyor ancak güzel görünmek istiyorsanız birkaç ufak tüyo ile bunu yapabilirsiniz. İşte makyajsız güzel görünmenin yolları.

11.11.2019-13:23 - (Son Güncelleme: 11.11.2019-13:12)

Makyaj yapmadığınız zaman kendinizi iyi hissetmiyorsanız veya makyajsız sokağa dahi çıkmam diyenlerdenseniz işte sizlere tüyolar;

MAKYAJSIZ GÜZEL GÖRÜNMENİN YOLLARI

  • Makyajsız da hoş görünmekten hoşlanıyorsanız kesinlikle düzenli bir yaşamınız olması lazım. Cildinizin harika görünmesindeki en önemli sırlardan birisi düzenli uyumaktır. Uykunuzu ne kadar iyi alırsanız cildiniz de o oranda sağlıklı olacaktır.
  • Cildin ihtiyacı olan nemi kazandırmak ve zararlı toksinleri vücuttan atmak için bol su içmeniz gerekir. Günlük en az 2 litre su içmek alışkanlık haline getirmelisiniz.
  • Yüzünüzün daha aydınlık görünmesi için cilt bakımınızı aksatmamanız  gerekir. Düzenli aralıklarla kaş ve bıyıklarınızı aldırmanız cildinizin daha parlak ve bakımlı görünmesinde işe yarayacaktır.
  • Haftada en az 1 defa cildinize peeling yaparak ciltteki ölü hücrelerin atılmasını sağlayabilirsiniz. Düzenli olarak uygulanan cilt bakımları kırışıklıkları engellemekte de etkili olacaktır.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal