Makyajsız Güzel Görünmenin Sırrını Açıklıyoruz!

Her kadın makyaj yapmayı sevmez, doğal güzellikten yana olurlar. Ancak ciltteki renk eşitsizlikleri, lekeler, sivilce izleri cildin soluk ve bakımsız görünmesine neden olur. Bunu önlemek ise birkaç püf nokta ile mümkün. Sizin için makyajsız güzel görünmenin sırlarını bir araya getirdik. Detaylar haberimizde…

18.06.2020-11:09 - (Son Güncelleme: 18.06.2020-11:07) Makyajsız Güzel Görünmenin Sırrını Açıklıyoruz!

Bazı kadınlar sürekli makyaj yapmayı sevmezler ancak makyajsızda güzel görünmek isterler. Bunu sağlamak ise izleyeceğiniz birkaç adım ile mümkün. Her kadın bir güzelliği temsil eder ancak rutin bakımlarının da ihmal edilmemesi gerekir. Sizin için basit birkaç adımla fresh bir görünüme kavuşmanızı sağlayacak bakım önerilerini bir araya getirdik. İşte detaylar…

UYKUYA ÖZEN GÖSTERİN

Makyajsız güzel görünmek isteyen her kadının öncelikle yapması gereken, iyi bir uyku çekmektir. Günde 8 saat uyuyarak, göz çevresindeki koyu halkaların ve şişliklerin ortadan kalkmasını sağlayabilirsiniz.

CİLDİNİZİ SOĞUK SU İLE YIKAYIN

Soğuk suyun cildi sıkılaştırıcı ve nemlendirici özelliğinde yararlanabilirsiniz. Ayrıca göz çevresindeki koyu halkaların ve şişliklerinde azaltılmasına yardımcı olur. Her sabah uyandığınızda soğuk suyla yüzünüzü yıkayarak güne daha zinde ve canlı başlayabilirsiniz.

NEMLENDİRMEK ÖNEMLİ

Makyajsız güzel görünmek için yapabileceğiniz en basit şey cildinizi temizlemek. Haftada en az 2 kere cildinizi tonik ile temizleyip, nemlendirmeniz gerekmektedir. Bu sayede tıkanan gözenekleriniz açılacak ve cildiniz nefes almaya başlayacak.

BOL BOL SU İÇİN

Su içmek cildinizin nemlenmesini ve yumuşamasını sağlar. Su içtiğiniz zaman vücudunuz zararlı toksinlerden arınır. Aynı zamanda cildinizi doğrudan etkileyen beslenme düzeninize de dikkat etmenizde fayda var.

GÜNEŞ KREMİNİ DÖRT MEVSİM KULLANIN

Her mevsim güneş kremi kullanmayı ihmal etmeyin. Güneşin neden olduğu zararlı etkiler cildinizin daha hızlı yaşlanmasına neden olmakta. Yaz, kış güneş gözlüğü takmak ve güneş kremi kullanmak göz çevrenizdeki kırışıklıkların azalmasını sağlayacaktır.

SAÇ VE KİRPİK BAKIMI YAPIN

Yüzünüze baktığınızda en dikkat çeken yerler kaş ve kirpiklerdir. Bu nedenle kaş ve kirpiklerinize gerekli özeni göstermenizde fayda var. Kirpik kıvırıcı ile rimel olmadan doğal çekici bakışlar yakalayabilirsiniz. Kaşlarınızın ise sürekli bakımlı ve yüz şekline uygun alınması gerekir.

SAÇ BAKIMI YAPMAYI UNUTMAYIN

Bir kadının kimliği saçlarıdır. Bu nedenle cildinize gösterdiğiniz özeni aynı şekilde saçlarınıza da göstermeniz gerekir. Güzelliğinizi makyaj yapmadan saçlarınla da ön plana çıkarabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal