Makyajda Yeni Trend Kaş Pudralama Tekniği!

Son dönemlerin trendi olan doğala dönüş akımı her kadın tarafından gerek makyaj ile gerekse kalıcı makyaj tekniği ile uygulanmaktadır.

26.01.2018-17:42 - (Son Güncelleme: 26.01.2018-17:39) Makyajda Yeni Trend Kaş Pudralama Tekniği!

Güzellik ve görünüş kadınlar için son derece önemli bir konudur. Tarzlar her ne kadar değişik olsa bile amaç ve arzular hemen hemen aynıdır. Son dönemlerin trendi olan doğala dönüş akımı her kadın tarafından gerek makyaj ile gerekse kalıcı makyaj tekniği ile uygulanmaktadır. Bu sebeple dolgu tekniği ve pudralama tekniği arasındaki farkı ve kaş pudralama tekniğinin nasıl yapıldığını ve ne olduğu hakkında biraz araştırma yaptık.

KAŞ PUDRALAMA TEKNİĞİ

Cildin en ince tabakasına uygulanan sık iğne atışları ile yapılan ''Micro Pigment''lerin derinin bir tık üst tabakasına işlenen gölgelendirme tekniğine kaş pudralama tekniği olarak biliniyor.

Dolgu tekniği ile arasındaki fark ise dolgu tekniği kaşlara yapılan işlemde biraz daha belirgin ve keskin bir şekilde uygulanmasıdır. Gölgeleme tekniğinde renkler biraz fludur. Özellikle sürekli olarak kaşlarını doldurma ihtiyacı duyan kişiler ve aynı zamanda doğal bir görünüm elde etmek isteyenler bu tekniği uyguluyor. Kaş kılları zayıf olan ve seyrek olan kişilerin özellikle tercih ettiği bir uygulamadır. Pudralama yöntemini diğer yöntemlerden ayıran bir diğer özelliği ise daha uzun süreli kullanılabilir olmasıdır.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal