Makyajda Sıcak Esinti: Mercan Rengi

Değişen makyaj trendleri zaman zaman başa sarabiliyor. Cilt tonu, yüz şekli bir yana bazen sadece sevdiğimiz tonlarda makyaj yapmak isteriz. Mercan rengi bu yıl giysilerde, ayakkabılarda olduğu kadar makyajda da hakettiği yeri alacağa benziyor.

20.03.2019-15:04 - (Son Güncelleme: 20.03.2019-14:38) Makyajda Sıcak Esinti: Mercan Rengi

Zarif ve doğal makyaj görünümleri bir süredir popülerliğini devam ettiriyor. Önümüzdeki sezonlarda da rastlayacağımız bu tür makyajları bahar ayında uygulamak için süper bir alternatif.

SADE VE FRESH

Sadece cilt renginize mükemmel uyan parlak ve ışıltı veren fondöten uygulayın. Sonra ise elmacık kemiklerinizin üzerine şeffaf tonlarda bir allık uygulayın. Son olarakta göz kapaklarınızın üzerine doğal gölgeli biri göz farı uygulayarak, rimelle bitirin. 

60'lı YILLARA ÖZLEM

Moda trendlerinde olduğu gibi makyaj trendlerinde de eskilere gitmeye devam ediyor. Bu bahar gözlerinizi 60'lı yıllardaki gibi büyük göstermeye ne dersiniz? Pastel veya bej-kahverengi göz farı ve ipek  kirpikler ile baharı karşılayabilirsiniz. Kaşları da doğal olarak ön plana çıkarmaktan korkmayın.

PORTAKAL VE MERCAN MODASI

Bu yılın rengi seçilen mercan rengini, bahar mevsiminde makyajınıza eklemenin tam zamanı! Gözlerinizi  etkileyici kılmak için parlak, renkli bir göz farı paleti kullanın. Bu renkler turuncu, mavi, yeşil, pembe veya mercan rengi olmalıdır.

ALT EYELINER

Alt kapaklarınıza eyeliner çekmek yeni trendler arasında. Gözlerinizin alt kısmına renkli eyeliner denemekten korkmayın. Bunları gölgelendirerek farklı bir bahar makyajı elde edebilirsiniz. 

MAT DUDAKLAR

Parlak dudak makyajı sona ermiş gibi gözüküyor. Bu yıl mat ruj renklerini göreceğiz. Bordo, mor pembe, kahverengi, mavi ve siyah gibi renkler şu anda zirve yapmuş durumda. Bahar mevsimi için bu renklerden uzak durmayın.

PARLAK ELMACIK KEMİKLERİ

Klasik ve doğal allık tonları bu baharda popülerliklerini kaybetti. Turuncu tonlu bir allık seçerek yanaklarınıza ışıltı verebilirsiniz. Bu tarz renkler elmacık kemiklerinizin parıldamasını sağlar ve bu da güzelliğinizin ön plana çıkmasını destekler.
 

Son Dakika Kadın Haberleri içn sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal