Makyajda Pratik Trend: Blushadow

Gün geçmiyor ki güzellik sektöründe yepyeni trendler karşımıza çıkmasın. Bu yazın trendleri arasında en çok konuşulan blushadow trendi nedir? Yüze canlılık ve ışık katacak bu yöntem cilde nasıl uygulanır? İşte blushadow yöntemi ve merak ettikleriniz...

23.05.2019-13:10 - (Son Güncelleme: 23.05.2019-14:17)

Şimdi allıklarımız hazırlıyor ve blushadow yöntemi ile makyaj stilimize yepyeni bir soluk katıyoruz.. 

BAHAR VE YAZ AYLARININ VAZGEÇİLMEZİ OLACAK  

Blushadow, modern bir allık uygulama tekniğidir. Allığı hem yanaklara hem de gözlere far olarak sürebileceğiniz son trend uygulamadır. Moda haftalarında sıkça kullanıldıktan sonra popülerleşen bu uygulama bununla beraber minimalleştirerek günlük yaşamınıza da adapte olabilecek bir stil. Bahar ve yaz mevsimlerinde de çok yakışacak taze bir görünüme kavuşmanızı sağlar.

BLUSHADOW NASIL UYGULANIR?

İsmi biraz afilli dursa da bu tekniği uygulamak aslına bakılırsa son derece kolay. İhtiyacınız olan tek ürün cilt tipinize uygun bir allık bulmak. Cildinizi makyaja hazır etikten sonra ilk olarak allığınızı yanaklarınıza dağıtıyorsunuz. Bunu normalde kullandığınız allık fırçası ile her zaman uyguladığınız gibi uygulayabilirsiniz. Ardından bir far yerleştirme fırçası ile allığınızdan biraz alıp göz kapaklarınıza tampon hareketlerle uyguluyorsunuz. Son olarak bir karıştırma fırçası ile gözünüzün katlanma bölgesini hafif bir şekilde dağıtıyorsunuz. Makyajınızı bir maskara ile tamamlayabilirsiniz. Tercihen eyeliner da sürebilirsiniz.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal