Makyaj Yaparken İşinizi Kolaylaştıracak Tüyolar

Makyaj yapmak sanıldığı kadar uğraş gerektiren bir iş değildir. Sadece belli teknikleri bilmek ve el alışkanlığı kazanmak yeterli olacaktır. İşte birkaç küçük tüyo ile kolay makyaj teknikleri.

26.07.2019-11:59 - (Son Güncelleme: 26.07.2019-12:22) Makyaj Yaparken İşinizi Kolaylaştıracak Tüyolar

Makyaj yapmadan önce aklınızda bulunması gereken şey, 'nereye gidiyorum ve nasıl görünmek istiyorum' sorusunu kendinize sormak olacaktır. 

KOLAY MAKYAJ TEKNİKLERİ

Gözleri iri gösteren makyaj teknikleri

Göz farı gözleri büyük göstermek için kullanılan önemli bir enstrümandır. Göz kapağının yanı sıra alt kirpiklere suygulandığında çok iyi sonuçlar verir. İkinci önemli makyaj malzemesi ise eyeliner’dır. Fakat eyeliner’ı bütün göz kapağına yaymamalı, göz kapağının ortasından uygulamaya başlamalısınız.

Dudakları daha dolgun göstrmek

Dudakları olduğundan daha dolgun göstermenin ilk kuralı, rujuzunuzla aynı renkte bir fon kullanmaktır. Çantanızdan rujunuzla birlikte aynı renkte dudak kaleminizi mutlaka kullanın.

 

Doğal makyaj teknikleri

Yüzünüze fondöteni uygulayın. Gözlerinizin altına kapatıcı sürün. Allık için her yanağınıza tek bir hamle yeterli olacaktır. Allığınızın tonuna yakın bir renkte bir ruj sürün. Kalıcı olması için üstüne tek kat pudra geçebilirsiniz. Kirpiklerinize uygulayacağınız iki kat rimel, gözlerinize doğal bir vurgu yapacaktır.  

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal