Makyaj Süngerini Sakın Böyle Kullanmayın!

Makyaj trendlerinde son yıllarda sık sık kullanılan makyaj süngeri nasıl kullanılmalı? Makyaj süngerlerini nasıl yıkamalı nasıl kurutmalı? Renk renk süngerlerin uzun ömürlü olması için ve kusursuz makyaj için içeriğimize göz atın.

11.10.2019-11:03 - (Son Güncelleme: 11.10.2019-10:38)

Makyaj yaparken şüphesiz en kritik aşama, kusursuz fondöten sürmek. Bunu başarı ile gerçekleştirmekse iyi bir aparata ve el beceresine sahip olmakta. İşte makyajı kolaylaştıran makyaj süngerini nasıl kullanmamız gerektiğinin tüyoları.

SÜNGERİ ISLAK KULLANIN

Bu süngerlerin en dikkat edilmesi gereken özelliği ıslak kullanılması. Suyun altında süngeri sıkıp bırakıp daha yumuşak ve daha büyük bir biçim almasını sağlayın. Böylelikle bu süngerle uygulama yaparken daha natural bir görüntü elde edeceksiniz.

MEVSİMİ GÖZ ÖNÜNDE TUTUN

Kış mevsiminde süngeri ıslatırken ılık su ürünün cilde daha kolay emilmesini sağlayabilir. Yazın ise soğuk suyla daha ferah bir etki yakalayabilirsiniz.

NEMLENDİRİCİNİZİ DE BUNUNLA SÜRÜN

Bu süngerler artık yalnızca makyaj için kullanılmıyor. Süngerlerin farklı yapılı olanlarını cilt bakım rutinine katabilir, kremlerinizi uygularken bu aplikatörlerden faydalanabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşapı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal