Makyaj Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Kapatıcı ile bir sonraki seviyeye geçin: Gerçekten alaycı olmak istediğinizde, rutininize kapatıcı ekleyin. Lekeleri ve daha belirgin cilt renklerini örtmek gibi şeyler için tercihiniz olabilir ve göz altınızı aydınlatmak için kullanılabilir.

22.06.2020-14:28 - (Son Güncelleme: 22.06.2020-14:25) Makyaj Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Fondötene benzer şekilde, ürününüzü cilt tipiniz için ihtiyacınız olan düzeye göre seçmeniz daha sağlıklı olacaktır.

Bronzlaştırıcı: Bronzlaştırıcıyı toz halinde güneş ışığı olarak hayal edin. Cildinize fondöten uyguladığınızda, cilt tonunuzu bile çıkarırsınız, ancak yüzünüzdeki doğal gölgelerden ve vurgulardan da kurtulursunuz. Bronzlaştırıcıyı, derinlik oluşturmak veya yüzünüzün bir kısmına geri hareket ettirme yanılsaması vermek için gölge kullanmanın bir yolu olarak düşünün. Yüzünüze sıcaklık ve boyut katmanın ilk adımı budur. Cilt tonunuz için “doğru” bronzlaştırıcı, çok turuncu ve çok karanlık değil, doğal olarak bronzlaşmış bir versiyonunuza uygun olarak seçmeniz gerekmektedir.

Allık: Makyaj yapamadığınız zamanlarda, yanaklarınızda doğal bir renk geçişi görmek isteyebilirsiniz. Ama yine, küçük bir temel uyguladıktan sonra, çalışmak için daha eşit bir görünüm elde etmek demektir. Özelliklerinize hayat katan ürün olan allığı kullanın (yüzünüzün sadece yanaklarından ibaret olmadığını bilmelisiniz ve daha fazla bölgeye allık uygulayabilirsiniz). Allık çok fazla tonda üretildiğinden, daha canlı hale getirmek için eğlenceli bir ton kullanabilirsiniz. Tipik olarak, yeni başlayanlar toz allık kullanacaktır, çünkü daha doğal bir son kat için toz allığa başvurmak daha kolaydır.

Göz farı: Tek bir gölge olarak kendi başına kullanıldığında, göz farı tamamen kozmetiktir. Minimalist veya yeni başlayan biri olarak, ince bir renk patlaması için göz kapağınıza tek bir gölge sürerek uygulayabilirsiniz.

Eyeliner: Eyeliner tamamen gözlerinizin şeklini ve rengini geliştirmekle ilgilidir. Kullanabileceğiniz çeşitli teknikler vardır, ancak yeni başlayanlar, tanım oluşturmak için alt kirpik çizgisi boyunca ve kirpiklerin daha dolgun görünmesi için üst kirpik çizgisi boyunca bir kalem kullanarak uygulamayı basit tutmalıdır.

Maskara: Bu aslında makyaj için giriş kapısıdır her şeyden önce rimel sürmeyi öğrenmelisiniz. Maskara, diğer tüm teknikleri öğrenmek zorunda kalmadan tüm yüzünüze ekstra bir güzellik vermenin harika bir yoludur. Başlamak için su geçirmez olmayan bir maskara seçmenizi öneririz, çünkü daha sonra çıkarmak çok daha kolay olacaktır. Formüller tipik olarak uzunluğu veya hacmi artırmak için tasarlanmıştır en büyük gerçek fark genellikle fırçanın şeklidir. Daha küçük bir uygulama fırçası olan bir maskara bulmaya çalışın, böylece uygularken daha fazla kontrole sahip olabilirsiniz.

Dudak Rengi: Sadece renkten bahsetmiyoruz seçenekler sonsuz ama aynı zamanda dudak rengi türlerinden de bahsediyoruz. Dudak kremi, parlaklık, renk tonları, krem çubukları ve kalemleri vardır. Dikkat etmeniz gereken temel fark, her birinin farklı pigment seviyesi farklıdır, yani dudaklarınızda görünecek renk miktarı olmasıdır; bu markadan markaya değişebilir. Dudak rengine en kolay giriş, daha az pigmentli seçeneklerle başlamak ve uygulamak, bakım yapmak için daha fazla çaba harcayan daha cesur tonlara kadar ilerlemektir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal