Makyaj Çantanızın İçinde Neler Olmalı?

Makyaj yapmak biz kadınların kendimizi iyi hissetmemiz için vazgeçemediğimiz rutinler arasında. Makyaj malzemelerini her zaman yanımızda bulundurmamızı sağlayacak çantalar ise ayrılmaz bir parçamız. Peki makyaj çantalarımızda neler olmalı? Haberimizi düzen severler için derledik.

10.04.2019-09:31 - (Son Güncelleme: 10.04.2019-09:11) Makyaj Çantanızın İçinde Neler Olmalı?

Makyaj yapmak kadar sevdiğimiz makyaj çantalarımız içinde günlü makyajımız için gerekli malzemelerle doludur. Peki bir kadının makyaj çantası düzeni nasıl olmalıdır? Gelin birlikte bakalım.

MAKYAJ ÇANTASININ İÇİNDE NELER OLMALI?

Makyaj çantası hazırlanırken, gün içerisinde rutin olarak kullanılan ve ani durum değişikliklerinde ihtiyaç duyulması halinde ürünler göz önüne alınmalı. Her kıyafete uygun nude tonlarda rujlar, tercihen fondöten, pudra gibi cilt ürünleri, rimel, minik boyutlu makyaj fırçasıve soğuk havalara karşı dudak ve el kremi bulundurmak da son derece kurtarıcı.

EVDEN ÇIKMADAN SÜRDÜĞÜNÜZ RUJU YANINIZA ALIN

Eğer ne olduğunu anlamadan kendinizi arkadaşlarınızla gece planı yapmış halde buluyorsanız, 1 adet kırmızı ruj da elbette olmazsa olmazınız olacaktır. Gün içinde yemek yedikçe dudak kalemleri ve rujlar silinme, dağılma veya birikme gibi özellikler gösterdiğinden dolayı sürdüğümüz ruju ve dudak kalemini çantaya atmak oldukça mantıklı bir hamle. Dudak ve göz kalemlerini sık kullanan bir kadınsanız, ucunun kırılmasına veya topallaşmasına karşın kalemtıraşınızı da yanınıza alın. Ayrıca kimi kadınlar eyeliner veya göz kaleminin dağılmasından rahatsızlık duyarak küçük ebatlı makyaj temizlik ürünlerini de çantalarından asla eksik etmiyorlar. Tırnak kırılmalarına karşı da törpü ve tırnak makasınızı yanına almayı unutmayın. 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal