Leke Gideren Ürünler

Sivilce lekeler, güneş lekeleri, yara lekeleri cildimizde kaldığı için leke giderici ürünler kullanmanız gerekiyor. Cilt lekeleri için kullanabileceğiniz ürünler hakkında tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

15.06.2020-17:37 - (Son Güncelleme: 15.06.2020-17:36) Leke Gideren Ürünler

Cilt bakımına ne kadar dikkat etsek de bazı lekelerin önüne geçmemiz mümkün olmuyor.

Sivilce Lekeleri Nasıl Giderilir?

Sivilceleri geçirmek için kullanabileceğimiz yöntemlerle sonuç alsak da kırmızı lekeler cildimizde kalmaya devam edebilir. Sivilce lekelerinden kurtulmak için ozon sütü kullanabilirsiniz. Ozon cilt bakım sütleri ile yüzünüzü günlük temizleyerek sivilce lekelerinden kurtulabilirsiniz. Saf ozon jelleri de cilt bakımı için işe yarayan ürünlerdir. Sivilce lekelerinden oluşan kırmızılıkları giderebilir, cilt rengini eşitleyebilirsiniz.

Sivilce lekesi karşıtı krem kullanmak istiyorsanız önceliğiniz dermatolog önerileri olmalıdır. Cilt doktoruna görünerek kısa sürede lekelerden kurtulabilirsiniz. Sivilce lekelerini gidermek için expigment, Madecassol, nadixa gibi kremleri kullanmanız mümkün. Ancak bu kremler ciltte uzun süre kaldığında yanmasına ve mor lekeler oluşmasına sebep olabiliyor. Bu nedenle hekim önerisi olmadan bu kremleri eczaneden almanız ve kullanmanız doğru değildir.

Sivilce lekelerini gidermek için evde doğal maskeler de yapabilirsiniz. Sivilce karşıtı olduğu gibi lekeler için de limon kullanabilirsiniz. Sadece limon suyu cildin kurumasına sebep olacağı için yoğurt ile karıştırarak haftada bir kez uygulayabilirsiniz. Karbonat da sivilce lekelerine iyi gelen renk açıcı özelliğe sahiptir. Yoğurt ve karbonat karıştırarak da maske yapabilirsiniz.

Leke Kremleri İşe Yarıyor Mu?

Leke gideren ürünler internette, reklamlarda, eczanelerde, kozmetik mağazalarında bulabileceğiniz farklı içeriklerle satılıyor. Tüm kremler işe yaramadığı gibi işe yarayan kremleri de bulabilirsiniz. Son zamanlardan popüler kremlerinden biri olan sinoz leke giderici ürünler, lekelere iyi gelen bir içeriğe sahip. Cilt tiplerine göre farklı çeşitleri olduğu için kendinize en uygun kremi bulabilirsiniz.

Kozmetik markalarının leke giderici ürünleri genellikle işe yaramayan ürünlerdir. Fiyatları düşükse o kremlerden hiç verim almayacağınız için paranızı boşuna harcamayın. Leke gidermek için kullanacağınız kremleri doğal ürünler satan mağazalardan almaya dikkat etmelisiniz. Uygun fiyatlı ve işe yarayan leke kremi arıyorsanız himalaya markasının kremlerine bakabilirsiniz.

Gece-gündüz bakım kremlerini hepimiz kullanıyoruz. Bu kremleri seçerken içeriklerine bakabilir ve leke karşıtı içerikleri olan kremleri tercih edebilirsiniz. Cilt tonunu düzenleyen nar çiçeği özlü gündüz kremleri ve domates özlü gece kremleri lekelerle başa çıkmanız için doğru seçimler olacaktır.

Arap Kızı Kremi Leke Giderir Mi?

Leke gideren ürünler ararken karşınıza çıkan fiyatların yüksek olmasından rahatsız olabilirsiniz. Leke gidermek için uygun fiyatlı ve işe yarayan bir krem arıyorsanız arap kızı kullanabilirsiniz. Mini beyaz bir kutu içinde satılan arap kızı kreminin mavi ve pembe kremleri vardır. Mavi renkli gece kremini 5 TL gibi uygun bir fiyatla aktarlardan alabilirsiniz. Gece yatmadan yüzünüze sürün ve aralıksız kullanmaya devam edin. Lekeleri gidereceği gibi cilt tonunu da açarak daha beyaz görünmenizi sağlayacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal