Lazer Epilasyon Kanser Yapar Mı?

Lazer epilasyon kanser yapar mı; lazer epilasyonun kanser hücrelerinin oluşumuna sebebiyet verdiğine dair bir kanıt söz konusu değildir. Kişiler diledikleri gibi gönül rahatlığı ile istenmeyen tüylerden kurtulmanın tadını çıkarabilir. Bu alanda tabi ki konunun uzmanlarından yardım alınması gerekir.

22.06.2020-16:35 - (Son Güncelleme: 22.06.2020-16:31) Lazer Epilasyon Kanser Yapar Mı?

Uzman olmayan merkezlerde bu tür uygulamaları yaptıran kişilerin tüy köklerinin harekete geçirilmesi sebebi ile direkt olarak hızlı tüylenme sorununa dahi sebebiyet verdiğinin belirtilmesi gerekiyor.

ALEXANDRİTE YÖNTEMİNİN FARKI NEDİR?

Alexandrite yöntemi ile diğer yöntemler kıyaslandığı zaman Alexandrite seçeneğinin çok daha verimli olduğu net bir biçimde görülmektedir. Siz de harika bir erişim adımını tamamlayabilmek için doğru noktadasınız. Yöntem hakkında bilinmesi gerekenler; Yöntem direkt olarak kıl köklerini tarar ve belirler.

  • Lazer ışınları da bu köklere nüfuz eder.
  • Köklerin dışında herhangi bir alana denk gelmeyeceği için sorunsuz bir biçimde tene zarar vermeden gerekli olan operasyon uygulanır.
  • Cildi hassas olan kişilerin dahi gönül rahatlığı ile kullanabileceği bir yöntemdir.

Kısa bir süre içerisinde kıl köklerinin zayıflaması sağlanıyor. Özellikle buğday ten rengine sahip olan kişilerin bu yöntemden harika bir sonuç elde edeceğinin de dile getirilmesi gerekir.

KAÇ SEANSTA ETKİ EDER?

Lazer epilasyon kanser yapar mı; kanser yapma olasılığı yoktur. Dilediğinizi gibi uzman ekipler aracılığı ile gerekli olan operasyona başlayabilirsiniz. En erkten 10 seans içerisinde kalıcı olarak sonuç alabilirsiniz. Kıl köklerinizin kalınlığına ve tüylerin yoğunluğuna göre bu sürede değişim söz konusu olabilmektedir. Bu alanda merkezinizin analiz yaptıktan sonra size kaç seans süreceği ile alakalı bilgi vermesi daha verimli ve yerinde olacaktır.

FİYAT ARALIĞI NEDİR?

Lazer epilasyon kanser yapar mı; risk söz konusu değildir. Konusunda uzman ekipler ile anlaştığınız koşullarda sağlığınızı koruma altına alırken aynı zamanda kıl köklerinden de kalıcı olarak kurtulabileceksiniz. Bu süreçte tasarruf yapabilmek için alanında yetkin olmayan merkezleri tercih etmemelisiniz. Sadece bu alanda sertifikalı olan ve uzun senelerdir de tecrübesi olan kişilere kendinizi emanet etmeniz sizin için verimliliği bir kademe daha artıracak olan seçenekler arasındadır. Kalite sizin için her zaman öncelikli olmalıdır. Lazer konusu da dahil olmak üzere sağlık ile alakalı tüm hususlarda bu prensip ile hareket etmeniz gerekiyor.

TÜYLERİN YENİDEN ÇIKMASI MÜMKÜN MÜ?

Lazer uygulamasının sonrasında gerekli olan seans sayısı tamamlanırsa tüyler çok çok zayıf bir hale gelecektir. Yeniden eski yoğunluğunda çıkması söz konusu değildir. tabii ki uygulanan lazer tipine ve seansların ne derece düzenli biçimde uygulandığına göre değişim gösterebilir. Bazı bölgelerde net olarak sonlanmasa dahi en azından bir iki adet çıkacak kadar azalır. Merkezinizde tam olarak kıllardan kurtulmanız için kaç adet seansa gitmeniz gerektiğini net olarak öğrenmelisiniz. Bu şekilde fiyat ve sonuç alanında anlaşmaya varabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal