Kusursuz Bir Cilt İçin Fondöteninizi Kendiniz Yapın!

Kadınların şüphesiz hepsi kusursuz bir cilde sahip olmak ister. Fondötenler de bu amaç için üretilen kozmetik ürünlerdir. Ama yan etkileri olduğu tartışmasız gerçektir. İşte evde kolaylıkla yapabileceğiniz fondöten tarifi…

07.03.2018-17:39 - (Son Güncelleme: 07.03.2018-17:34) Kusursuz Bir Cilt İçin Fondöteninizi Kendiniz Yapın!

Cilt ürünleri tercih ederken biz kadınların itina ettiği en önemli nokta cilt sağlığımıza yan etkileri olup olmamalarıdır. Alerji yapabilir, sivilceye neden olabilir, kaşıntı ve döküntü oluşabilir. Sizde makyaj alışverişi yaparken endişe ediyorsanız haberimiz tam size göre.
Evinizde tamamen doğal bir şekilde hazırlayabileceğiniz bu fondöten tarifi ile hiç bir kimyasal karışmadan gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bir ürün yapabilirsiniz.

MALZEMELER

4 tatlı kaşığı kakao tozu
10 damla E vitamini
1 tatlı kaşığı tarçın
Çeyrek su bardağı ararot unu veya mısır nişastası
Çeyrek su bardağı Hindistan cevizi veya zencefil

HAZIRLANIŞI

Malzemeleri cam bir kapta, ilk önce ararot ununu ekleyerek toz halini alana kadar karıştırın. İstediğiniz rengi elde edene kadar karıştırıp sonra da cilt üzerinde testler yapın. Rengini koyulaştırmak isterseniz tarçın ve kakaodan, rengini açmak istiyorsanız da ararot unundan biraz daha ekleyebilirsiniz. İstediğiniz rengi elde edince ağzı kapalı bir kaba alın. Fondöteniniz kullanıma hazır.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal