Küpeleriniz ile Dış Görünüşünüzü Tamamlayın

Küpe, tarih boyunca insanların en sık tercih ettiği aksesuarlar arasında yer almıştır. Gerek erkek gerekse kadınlar farklı model ve büyüklüklerde küpeler sayesinde dış görünüşlerine farklı bir tarz katan insanlar büyük memnuniyet yaşamaktadırlar.

13.04.2020-13:45 - (Son Güncelleme: 13.04.2020-13:42) Küpeleriniz ile Dış Görünüşünüzü Tamamlayın

Küpeleriniz ile Dış Görünüşünüzü Tamamlayın

Küpe, tarih boyunca insanların en sık tercih ettiği aksesuarlar arasında yer almıştır.  Gerek erkek gerekse kadınlar farklı model ve büyüklüklerde küpeler sayesinde dış görünüşlerine farklı bir tarz katan insanlar büyük memnuniyet yaşamaktadırlar. Günümüz takı sektörünün oldukça canlı ve yenilikçi bir hâlde olmasından dolayı, her sene farklı tasarımlar üretilmekte ve insanların sıklıkla yeni görünümler elde etmeleri mümkün olmaktadır

Sektörde en sık tercih edilen modellerden pırlanta küpeler, zarif ve şık duruşları ile her yaştan kadının ilgisini çekmektedir. Bazı durumlarda takının üzerine safir, zümrüt ve yakut gibi değerli taşlar eklenerek değer kazandırılan bu takılar, farkı kıyafet ve makyaj çalışmaları ile de daha uyumlu bir hale gelmektedir.

Bu eklemeli modellere örnek olarak Safir Pırlanta Küpe gösterilebilir. 14 ayardaki beyaz altın tabanının üzerine tam 0,4 karat değerinde safir taşın konumlandırıldığı tasarımda aynı zamanda toplamda 0,14 karat değerinde pırlantalar dizilmiştir. Biçim itibarı ile dik tutulmuş bir göze benzeyen başarılı çalışma, benzerlerinden farklılığı sebebi ile özel bir yere sahiptir.

Renkliliği önem veren bayanlar için tasarlanan Zümrüt Yakut Pırlanta Küpe ise, oldukça nadide bir tasarımdır. Yine beyaz altın üzerine konumlandırılan damla kesin 0,2 zümrüt ve 0,28 karat yakutun altında kalan toplam değeri 0,14 karat olan pırlantalar yerleştirilmiştir. Pek çok kıyafet ile uyumlu olmasının yanı sıra, taşıyıcısının canlı kişiliğinin ortaya çıkmasını sağlayan bu kipeler, son yılların en çok dikkat çeken ürünleri arasına girmiş durumdadır.

Bahsedilen başarılı çalışmalar dışında kalp, yıldız ve benzeri popüler simgelere rastlanabildiği gibi, tamamı ile asimetrik yapıda olan türler de ilgi görmektedir. Tasarımlar güncel olarak yenilenerek her gün farklı bir zevke hitap edilmeye çalışılmaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal