Küpe Modelleri

Kadınların en güzel aksesuarlarından biri olan küpeler her sezon bambaşka stillerle kataloglarda tanıtılıyor. İşte, küpe modelleri...

14.07.2020-15:35 - (Son Güncelleme: 14.07.2020-15:34) Küpe Modelleri

70’li yılların yansımalarını gördüğümüz yeni trendler arasında küpeler de var. Mini taşlı bu kolyeler oldukça zarif görünmenizi sağlıyor. Geçmişin yansımaları günümüzle buluşurken doğru küpe seçimini nasıl yapacağınızı biliyor musunuz? İşte küpe seçimi hakkında bilmeniz gereken püf noktalar…

Tragus için Trend Kolye Modelleri Nelerdir?

Aksesuar modasına uyum sağlarken kulağın farklı bölgelerinde küpe kullanılmaya başlamıştı. Tragus küpe modelleri kulakta harika kombinler yapmanızı sağlıyor. Bu küpeler arasında tercihleriniz artık zımbalı ve iri taşlı kolyeler olmamalı. Bu sezon aksesuarlarda zarif görünümler ön plana çıkıyor.

Tragus için tercih edebileceğiniz küpelerde mutlaka mini taş detayları olmalı. Her yerde karşımıza çıkan mini taşlar küpelere de oldukça farklı bir hava katıyor. Halka küpelerin üzerinde kullanılan parlak taşlarla kulağınızda harika kombinler yapabilirsiniz. Geçtiğimiz sezonun kıvrımlı ve renkli küpeleri ise yeni sezonda kullanılmıyor. 2020 küpe modası zarif görünen taşlı kolyeleri ön plana çıkarıyor.

Halka Küpelerle Nasıl Kombin Yapılır?

Küpe modelleri her sezon değişse de kadınların kullanmaktan hiç sıkılmayacakları halka küpeler yeni sezonda da trendlerin başında geliyor. Taşlı, iki renkli, üç boyutlu küpe modelleri arasında hem günlük hem de özel günler için harika tasarımlar bulabilirsiniz.

Eğer günlük hayatta halka küpe kullanmak istiyorsanız orta boy halka küpeler daha modern bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır. Bu küpelerle kombin yaparken saçlarınızı ense topuzu yapabilir veya ensede dağınık bir şekilde toplayabilirsiniz. Alın bölgesinde birkaç tutam saçın dağınık bırakılması bu küpeleri tamamlayacak saç kombini olacaktır. Eğer kulağın farklı bölgelerinde de küpe kullanıyorsanız halka küpelerle mini halkalar tercih etmelisiniz.

Özel günler için yaptığınız kombinleri halka küpelerle tamamlamak istiyorsanız kat kat hakların iç içe geçtiği modeller tam size göre. Hem modern hem de şık bir görünüm elde edebileceğiniz bu küpeleri sade abiyelerle kullanabilirsiniz. Gösterişli abiyeler tercih ediyorsanız küpe bitişinde yoğun taşlar kullanılan küpeleri tercih edebilirsiniz.

Yüz Şekline Göre Küpe Seçimi Nasıl Olmalı?

Küpe kullanırken yüzü olduğundan daha geniş ya da ince göstermek için bir püf noktalar vardır. Yuvarlak ve orantılı yüz hatlarına sahipseniz sallantılı küpe modelleri tercih edebilirsiniz. Bu küpeler arasında yeni trendler yıldız detaylarına yer verilen modeller. Püsküllü ve iri taşlı küpeler de tercih edebilirsiniz.

Geniş bir alın ve ince bir çene yapısına sahipseniz yüzü orantılı göstermek için alt detaylarında yoğun detaylar kullanılan küpeler tercih etmelisiniz. İnce ve küçük halka küpeler çenenizi daha ince göstereceği için uzak durmalısınız.

Küpe modelleri seçimi yaparken gösterişli ve çok taşlı küpeler seçmeniz yüzü her zaman olduğundan daha geniş gösterir. Bu küpeler kemikli yüz hatlara sahip kadınların seçimleri arasında olmalı. Geniş yanak bölgesine sahip kadınlar sade ve mini taşlı sallantılı küpeleri tercih edebilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal