Kremalı Mantar Sote Nasıl Yapılır?

Enfes bir lezzet Kremalı mantar sote nasıl yapılır? Yemesi yapması kadar daha keyifli kremalı mantar sotenin malzemeleri nelerdir? Pratik yemek arayanların gönlüne taht kuracak kremalı mantar soteye bayılacaksınız! İşte tarifi.

21.05.2019-18:02 - (Son Güncelleme: 21.05.2019-17:53)

Yemek yapmak için çok fazla vakit bulamayanlar buraya! Çabucak yapabileceğiniz enfes bir tarifle karşınızdayız. Lezzette damakları şenlendirecek kremalı mantar soteyi denemeye ne dersiniz?

KREMALI MANTAR SOTE

MALZEMELER:  

300 gram kültür mantarı, 1 adet soğan, 1 diş sarımsak, 2 yemek kaşığı zeytinyağı, 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karabiber, 1 paket krema.

HAZIRLANIŞI:  

Mantarları sap kısımlarından ayırın. İnce doğrayın. Soğanın kabuklarını soyup ince doğrayın. Sarımsağın da kabuklarını soyarak onları da ezin. Derin bir tavanın içine soğan, sarımsak ve zeytinyağını koyun. Sotelemeye başlayın. Sonra doğradığınız mantarları ekleyip, sotelemeye devam edin. Mantarlar iyice piştiğinde tuz ve karabiberserpip güzelce karıştırın. Karıştırarak içerisine yavaş yavaş kremayı ilave edin. Bu aşamada kesilmemesine dikat edin. Krema mantarlarla iyice bütünleşince ocaktan indirin ve servis tabağına koyun. Sona dilerseniz üzerini süsleyin ve servis edin.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal