Kraliçe'den Radikal Karar! Bir Daha Asla Giymeyecek

Kraliçe Elizabeth, radikal bir karar aldı. Kraliçenin, gardırobundan gerçek kürkleri tamamen kaldırdığını belirten kaynaklar, bundan sonra giyeceği kürklerin sahte olacağını açıkladı.

07.11.2019-15:02 - (Son Güncelleme: 07.11.2019-14:51)

 Kraliçe Elizabeth, gardırobunda ani değişikliğe giderek gerçek kürkten üretilen kıyafetlerine 'Elveda' dedi. Kraliçenin yıllardır çalıştığı stil danışmanı Angela Kelly 'The Other Side of the Coin: The Queen, the Dresser and the Wardrobe' adında bir kitap yazdı. Kitapta kraliçenin artık kürk giiysileri kullanmayacağını açıkladı. Gerçek kürk giymeyecek ve bundan sonra göreceğimiz her kıyafetinde kullanılan kürklerin sahte olacağı haberi, Buckingham Sarayı tarafınca da onaylandı.

SAHTE KÜRK GİYECEK

Angela Kelly'nin kitabındaki yer alan bölümde, kraliçenin kürk kullanımı ile ilgili şunları söylüyor: ''Majesteleri, 2019 senesinden itibaren soğuk havalarda bir görüşmeye katılacaksa kıyafetlerinde onun sıcak kalmasını sağlaması için sahte kürk kullanacaktır. Kraliçe en sevdiği kıyafetlerinden biri olan vizon kürkünü de gardırobundan çıkardı.''

Dünyaca ünlü pek çok moda evi de geçtiğimiz yıllarda orijinal kürk kullanmayacaklarını belirtmişti. Amerika'nın Los Angeles kentinde ise kürk üretimi ve satışı tamamen yasaklandı.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal