Koyu Renkli Lekeler İçin Maske Tarifi

Ciltte meydana gelen koyu renkli lekeler can sıkıcı olabilir. Genelde ense, koltuk altı ve kasık gibi bölgelerde görülen bu koyu renkli lekelerden evde uygulayacağınız maskeyle kurtulabilirsiniz.

07.01.2019-10:40 - (Son Güncelleme: 07.01.2019-10:29) Koyu Renkli Lekeler İçin Maske Tarifi

Ciltte meydana gelen koyu renkli lekeler can sıkıcı olabilir. Genelde ense, koltuk altı ve kasık gibi bölgelerde görülen bu koyu renkli lekelerden evde uygulayacağınız maskeyle kurtulabilirsiniz. İşte kararmalar için maske tarifi...

Deri sertleşmesi, ciltte kadifemsi kahverengi-gri ya da siyah plakaların oluştuğu, zararsız, dermatolojik bir sorundur.Bu sertleşmeye bağlı olarak ciltte kararmalar meydana gelir. Uygulayacağınız maske ile cildinizi beyazlatabilirsiniz.

Maske için gerekli malzemeler;

- 1 yemek kaşığı şeker

- 1 yemek kaşığı bal

- Yarım limon suyu

Yapılışı;

Yarım limonun suyuna 1 yemek kaşığı şeker ile 1 yemek kaşığı bal ekleyin. Elde ettiğiniz macunu, şeker eriyene dek kararma olan bölgeye dairesel hareketlerle sürün. Ilık suyla durulamadan önce 10 dakika boyunca bu şekilde bekleyin. Şeker, koyu renkli bölgelerdeki ölü derileri temizler; limon, koyu renklenmeyi azaltan doğal bir beyazlatıcı olarak görev yaparken, bal cildi nemlendirir.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal