Kot Ceket Kombinleri

Kot ceket kombinleri sokak modasında en çok karşımıza çıkan kombinlerdir. İşte, kot ceket kombinleri...

14.07.2020-15:31 - (Son Güncelleme: 14.07.2020-15:30) Kot Ceket Kombinleri

90’lardan beri kullandığımız bu ceketlerin modası hiç geçmese de her yıl karşımıza farklı tasarımlarla çıkıyor. Peki bu tasarımlar arasından en doğru seçim nasıl yapılır? Kot ceket kombinleri nasıl yapılmalı? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Kot Ceket Nasıl Giyilir?

90’lı yılların yansımalarını taşıyan kot ceketler geçtiğimiz sezonun en trend parçalarından biriydi. Tüm mevsimlere uyum sağlayan bu ceketlerle kombin yapmadan önce modern tasarımlarını tercih etmelisiniz. Düğmeli ve bedeni tam saran kot ceketler demode bir görünüme sebep olacaktır. Bu sezon seçim yapacağınız modeller vintage kot ceketler olmalıdır.

Modelinizi belirlediğinize göre kombin parçalarını da doğru seçmelisiniz. Bu ceketler günlük kullanım için uygun olduğundan rahat parçalar kullanabilirsiniz. Kot ceketlerle kot pantolon seçmemelisiniz. Takım görünümler yeni sezonda karşımıza çıkmıyor. Tercihinizi deri taytlardan yana kullanabilirsiniz. Parlak taytlardan da popülerliğini kaybetmediği için tercihleriniz arasına ekleyebilirsiniz.

Kombini tamamlayan çanta seçiminiz beyaz bel çantası olabilir. Sırt çantaları kullanarak da istediğiniz modern görünümü kazanabilirsiniz. Sokak kombinine uyum sağlayan bu parçaların altında spor ayakkabı kullanmalısınız. Renk seçimlerinizin tamamını beyaz yapabilir ve sezonun trendlerini üstünüzde taşıyabilirsiniz.

Kot Ceket ile Nasıl Ayakkabılar Seçilmeli?

Kot ceket kombinleri sezonun trend parçalarından oluşmadığı sürece istediğiniz görünüme kavuşmanız zordur. Bu yıl karşımıza çıkan spor büstiyerler, salaş t-shirtler, crop top parçalar kolaylıkla kombin yapmanızı sağlayacaktır. Stili tamamlayan seçimse ayakkabılar oluyor. Sokak modasına uyum sağlamak için spor ayakkabılar seçmelisiniz.

Yeni sezonda bulabileceğiniz kalın tabanlı spor ayakkabılar bu kombine en çok yakışacak parçalar arasında yer alıyor. Önü arkasından daha yüksek olan modelleri seçebilirsiniz. Kot ceketlerle mümkün olduğunca beyaz renkler kullanın. Kot ve beyaz modası hiç geçmediği için risksiz seçimler yapabilirsiniz.

Kot Ceket ile Etek Giyilir mi?

Kot ceket etek kombini yapmak istiyorsanız doğru parçalarla oldukça hoş bir görünüm kazanabilirsiniz. Bu ceketlerle etek kombini yapmak istiyorsanız öncelikle seçeceğiniz eteklerin formuna karar vermelisiniz. Bedeni saran mini etekler bu ceketlerle doğru bir seçim olmayacaktır. Dökümlü ve uzun etekler de uyumsuz olacağı için midi boy etekler seçmelisiniz.

Desenli, pilili, tüllü etekler tam bu kombinlere göre. Etek seçiminizi bu modellerden yana yapmanız kombini tamamlamak için yeterli. Bu kombinde istediğiniz formda ayakkabı kullanabilirsiniz. Kısa topuklu, beyaz, bağcıklı bir ayakkabı seçebilir ya da beyaz spor ayakkabı kullanabilirsiniz. Çanta tercihinizi peluş bel çantalarından yana kullanabilirsiniz.

Kot Ceket Boyu Nasıl Seçilmeli?

Kot ceket kombinleri kullandığınız ceket boyuna bağlı olarak değişiklik göstermelidir. Eğer modern bir görünüm kazanmak istiyorsanız bu ceketlerin uzun formlarını seçmemeniz gerekiyor. Geçtiğimiz yılın trendleri arasında olan uzun kot ceketler bu sezon karşımıza çıkmıyor. Belde biten ceketler ön plana çıkarken ufak dokunuşlarla farklı tasarımlar da ortaya çıkıyor. Bu yılın en trend kot ceket boyu mini boylar olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal