Koltuk Takımı Alırken Bunlara Dikkat!

Koltuk takımları evlerimizin olmazsa olmaz eşyalarıdır. Rengi, kalitesi, fiyatı derken pek çok şey göz önünde bulundurmamız gerekebilir. Peki koltuk takımı alırken nelere dikkat etmek gerekir gelin birlikte bakalım.

23.09.2019-12:20 - (Son Güncelleme: 23.09.2019-12:09)

Ev eşyalarınızı alırken öncelikle neye dikkat ediyorsunuz? Size ilham veren şeyler neler? İşte evlerin demirbaşı koltuk takımlarını alırken göz önünde bulundurmanız gerekenler.

GARANTİYİ KUMAŞA MI İSKELETE Mİ VERİYOR?

Mobilyayı almadan evvel koltuk takımınızın iskeletine mi yoksa kumaşına mı garanti verdiğine ve garanti süresinin kaç yıl olduğuna dikkat edin. 

İHTİYAÇLARINIZ NELER?

Koltuk takımı renk seçimi hususunda da odanın büyüklüğü oranında karar verebilirsiniz. Eğer küçük bir odaysa odayı daha büyük göstermek adına açık renkli ve minimal tasarımları olanları tercih edebilirsiniz. Kanepe ve berjerleri farklı ama birbirine uyumlu renklerde alabilirisniz alanın dekorasyonunu hareketlendirebilirsiniz.Duvarlarınızı da koltuk renginden birkaç ton açık veya koyu renklerde seçebilirsiniz. Tek duvara duvar kâğıdı yaptırmak duvarı farklı bir renge boyamak ise evinize şık bir hava katacaktır. 

YASTIKLAR KALİTELİ OLSUN

Yastıklarınızın kaliteli olmasına dikkat edin. İçinde hemen deforme olacak malzemeler olan yastıklar almayın.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal