Koç Boğa İkizler Yengeç Aslan Başak Günlük Burç Yorumları (22 Kasım)

Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak 22 kasım günlük burç yorumları sizlerle...

22.11.2019-10:21 - (Son Güncelleme: 22.11.2019-09:58)

Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak 22 kasım günlük burç yorumları sizlerle...

BURÇLAR

Koç: Sevdiklerinden destek alacağın bir gün, ikna kabiletin yüksek özgüvenin yerinde güçlü bir gün senin için. Bir takım seyahat planları üzerinde durabilirsin.

Boğa: İş hayatında ki dengeler seni biraz yoruyor olabilir ancak sabret çünkü iş ile ilgili karmaşık durumlar yakında netliğe kavuşacak. Bugün sizden borç isteyenler olabilir, güvendğiniz insanlara yardım etmek istiyorsunuz.

İkizler: Güneş tam karşıt burcuna geçti, bu sebeple ilişkilerin gündeme gelebilir biraz daha özenli davranışlarla toparlayabilirsin durumları. İş arıyorsan bu sıralar sıklaştırmalısın arayışını çünkü yaklaşıyor istediklerin.

Yengeç: Bugün duygusallık yine zirve de bir takım iniş çıkışlarla duygularınızı kontrol edemeden devam edeceksiniz, günlük işlerinde takdir tolayabilecek işlere imza atabilirsiniz.

Aslan: Önümüzdeki günlerde romantik ilşkilere imza atabilirsiniz, halihazırda ilişkisi olan aslanlar içinse önümüzdki günlerde duygusal ve romantik çıkışlar yaşanbilir.

Başak: Önümüzdeki günlerde aile bağlarınız sağlamlaşıyor ve evli olan başaklar için bir bebek haberi gelebilir, ilişkisi olan başaklar artık neyi bekliyorsunuz harekete geçmelisiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal