Kızıl Renk Saç Tonları

Sonbahar için tam zamanında, kızıl saç renkleri yeniden diriliyor! Kızıl saçların ateşli tonları heyecan vericidir, daha sessiz kırmızı saç tonları düşen yaprakları mükemmel şekilde yansıtır. Elektrikli portakallardan derin patlıcanlara kadar, kızıl saç rengi tonları mevcuttur.

22.06.2020-16:47 - (Son Güncelleme: 22.06.2020-16:46) Kızıl Renk Saç Tonları

Her saç boyası meraklısının sadece nasıl hissettiğini görmek için kızıl saçları en az bir kez denemesi gerekir.

 Kim bilir? Belki de kendinizi bu olağanüstü saç rengine aşık halde bile bulabilirsiniz.

Cilt tonunuz için mükemmel kızıl saç tonunu seçmenize yardımcı olacağız sonra makyajınızı ve modayı ona uydurmanızı sağlayacağız.

Kızıl Saç Tarihi ve Gerçekler

Bu günlerde, kızıl saç renkleri sürekli olarak stilin içine ve dışına çıkıyor, bir çeşit kızıl saç tonu her zaman farklı mevsimlerde hüküm sürüyor. Bununla birlikte, tarihsel olarak kızıl saçlar her zaman sahip olmak için harika bir şey değildi.

Bu günlerde doğal kızıl saçlar en çok İrlanda, İskoçya ve İskandinavya kıyı bölgelerinde yaygındır.

Sıcak Kızıl Saç Tonları

Sıcak kızıl saç tonlarının içinde çok fazla sarı ve turuncu var. Kızıl saçlar daha doğal görünümlü olduğunda, solgun, serin cilde sahip olanlar için kesinlikle işe yarayabilir, ancak daha aşırı tonlar daha sıcak olan cilde karşı en iyi şekilde uyum sağmala eğilimindedir.

Parlak Bakır Kızıl Saç

Doğal bir kızıl saç hayal ettiğinizde ilk akla gelen klasik kırmızı saç rengidir, ancak bu renk nadiren canlı bir şekilde görünür ve usta bir kuaförün yardımını gerektirebilir.

Kızıl Saç

Kızıl saçlar aslında insanların doğal olarak sahip olduklarına çok daha yakındır, çünkü kırmızı, sarı ve kahverengi arasında bir yerde duran sıcak bir ton. Bu kırmızı saç rengi soğuk ciltler de güzel bir kontrast oluşturuyor, ancak cilt hassassa rahatsız edici kırmızı alt tonlar da ortaya çıkarabilir.

Kızıl Bakır Saç

Bu, aynı zamanda parlak dokunuşlu bir kızıl renk tonudur. Kesinlikle esmer cilt tonu ile uyuşmamaktadır. Gözleriniz mavi ise ortaya çıkartmak için çok iyi bir renk tonudur.

Zencefil Kumral Saç

Bu açık kumral tonu, açık kahverengimsi kırmızı saçlar için altın renk tonlarından oluşur.

Orta Kumral Saç

Orta kumral, sadece kırmızı ve çok sayıda altın tonuyla açık kahverengi bir saç görünümüdür ve esmerlerin yavaş yavaş kırmızı saç renklerine geçmesi için harika bir yoldur. Çoğu cilt tonu için mükemmel bir renk seçeneği ve özellikle yeşil gözlerle uyum içindedir.

Altın Kızıl Saç

Bu gölgeli saç rengi zencefil kumral saçlardan biraz daha altın renktedir. Sarışınların kızıla geçmesi için harika bir yoldur. Baharatlı ve sıcaktır, her ciltle güzel bir kontrast oluşturur.

Elektrikli Kızıl Turuncu Saç

Sıcak kızıl saç renk tonları doğal görünmek zorunda değildir.

Elektrikli turuncu saçlar, bir profesyonel tarafından en iyi şekilde elde edilen ve yaz için kesinlikle en uygun renk türüdür.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal