Kızarık Ciltler İçin Bakım Önerileri

Ciltte görülen kızarıklıklar genetik bir miras olabileceği gibi, sıcak aylarda cilde olumsuz etkisi olan Güneş ışınları ve kışın maruz kalınan ısı değişimleri sonucundan kaynaklanmakta

19.12.2018-15:18 - (Son Güncelleme: 19.12.2018-15:14) Kızarık Ciltler İçin Bakım Önerileri

Ciltte görülen kızarıklıklar genetik bir miras olabileceği gibi, sıcak aylarda cilde olumsuz etkisi olan Güneş ışınları ve kışın maruz kalınan ısı değişimleri sonucundan kaynaklanmakta. Bu durumda cilt daha hassas bir hale geliyor. Dikkatli bir güzellik bakımıyla bu kızarıklık probleminden sıyrılabilir ve cilt tonunuzu iyileştirebilirsiniz. Cilt kızarıklığını ortadan kaldıracak 5 adım:

CİLT TEMİZLİĞİ: Kızarık ciltlerde en hassas olunması gereken durumlardan biri cilt temizliği. Sert formüllü ağır temizleyiciler doku dengesinin gittikçe yıpranmasına neden olarak rahatsız verebilir. Bu yüzden kızarıklık durumunu ortadan kaldıracak cilde hassas bir bakım sağlayacak nazik ürünleri tercih edin.

SERUM: Konsantre serumlar, bu görünümü düzeltmede en büyük rollerden birine sahip. Özel moleküller barındıran ya da cilde nefes aldıran formüller cilt tonunuzu ayarlamada en büyük yardımcı.

NEMLENDİRİCİ: Hassas formüllerine rağmen cildi yoğun bir şekilde nemlendiren kremler kızarıklık olan ciltlere iyi geliyor. Kızarık ciltler için özel olarak üretilen bu tür kremler yatıştırıcı formülleriyle kılcal damar görünümünü de gittikçe azaltıyor.

MASKE: Maskeler cildi yatıştırmakta ve cildin ihtiyaç duyduğu içeriği yeterince sunmakta başarılı. Haftada birkaç kez kullanacağınız bu ürünler cilde resmen bir terapi seansı sağlıyor.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal