Kıyafetteki Boya Lekesi Nasıl Çıkar?

Evinizi , odanızı , ofisi mi boyuyorsunuz? Belki de resim, seramik vs. sanat dallarıyla ilgileniyorsunuz ve kıyafetinize boya bulaştı. Nasıl çıkaracağınızı bilmiyorsanız haberimizi okumalısınız...

18.11.2019-10:41 - (Son Güncelleme: 18.11.2019-09:41)

Şanslısınız ki boya lekesini kıyafetlerden nasıl çıkatırız sorusuna cevap veren, sizin için hazırladığımız bu haber şimdi sizlerle!  Elbisenize bulaşan boyayı nasıl çıkartırsınız ? Artık boya lekesi çıkarma konusunda endişelenmenize gerek yok. Boya yapmak isteyen çocuklar artık özgürce boya yapabilecekler.

KIYAFETTEN BOYA LEKESİ NASIL ÇIKAR?

Kıyafetteki boya nasıl çıkar diye merak ediyorsanız size verebileceğimiz güzel bir haber var. Bu tür lekeleri de çıkarmak mümkün! Bir kaşık ya da kör bir bıçak yardımıyla nazik bir şekilde ovarak olabildiğince boyayı çıkartın. Kıyafetinizi boyaya bulaşan tarafı aşağıya bakacak şekilde tutarak su ile yıkayabilirsiniz. Sıvı deterjan ile yıkamayı denemelisiniz. Bu yöntemler dökülen boya henüz ıslakken ya da nemli iken kullanılacak yöntemlerdir. Fakat kumaştaki boya lekesi kurumuşsa, su geçirmez bir plastik yapıya dönüşür ve çıkarılması güçleşir.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal