Kıvırcık Saçlar Nasıl Daha Uzun Görünür?

Kıvırcık saçları daha uzun göstermek ve buklelerin daha gevşek ve rahat görünmesini isteriz. Peki saçlar nasıl daha uzun görünür?

15.10.2019-11:57 - (Son Güncelleme: 15.10.2019-11:56)

Kıvırcık saçlarınızın tek tek bukle olmasını ve olduğundan daha uzun görünmesini isteyebilirsiniz. Bunun için yapmanız gerekenleri derledik.

KIVIRCIK SAÇLAR NASIL DAHA UZUN GÖRÜNÜR?

Saçları yıkamanın ardından doğal olarak kurumasını bekleyin. Saçların kurumasının ardından bukleleri esnetmek ve saça azıcık daha fazla vücut vermek için kıl fırça ile güzelce fırçalayın. Endişelenme, çünkü işin sonlanınca böyle görünmeyeceksiniz; Ortaya çıkan kabarıklık kesinlikle geçici. Büyük uçlu saç maşasının etrafına 2 santim parçalar sarın ve gergin 15 saniye dinlendirin. Bu saçınızı bukleli duruma getirecek ama oldukça daha rahat ve gevşek olacaktır. Saçı sararmaya başladığınızda, saç maşasıyla köklere en yakın yeri düzelmeye dikkat edin. Kıvırcık saçlarınızın hepsini kıvırdıktan sonra, yumuşatmak ve daha uzun görünmesini mümkün kılmak için parmaklarınızla bütün saçlarınıza jel sürün. Buklelerinizi uzatmak için parmaklarınızı deneyin ve daha uzun bir izlenim için onları bölün. Saçların hepsini soğumasını mümkün kılın ve daha sonra parmaklarınızı aşağı doğru bastırdığınızdan dikkat edin. Bu, saçınızı yeniden ıslatıncaya dek dayanır. 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal