Kışlık Şapka Modelleri

Kışın en güzel aksesuarlarından bir olan şapkalar bu sezon karşımıza farklı tasarımlarla çıkıyor. İşte, kışlık şapka modelleri...

14.07.2020-13:50 - (Son Güncelleme: 14.07.2020-13:49) Kışlık Şapka Modelleri

Moda haftasında gördüğümüz kış kombinleri pin şapkalarla tamamlanmıştı. Şapka kombinlerinin öne çıktığı yeni sezonda nasıl şapkalar seçerek modern görünebileceğiniz biliyor musunuz? Kışlık şapka modelleri hakkında bilmek isteyeceğiniz tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Kışlık Şapka Modelleri Neler?

Şapka tarihi çok eskilere dayanıyor ve günümüze gelene büyük değişimler geçirdiğini görüyoruz. Bu kış göreceğimiz şapka modellerine de ufak dokunuşlar yapılmış. Doğru modelleri seçmeniz için öncelikle şapka modellerini tanımanız ve yüzünüze hangi şapkaların yakışacağınız bulmanız gerekiyor.

  • Cloche şapka: çan biçiminde tasarlanan, alnı kapatan şapkalardır. Kırçıllı olan şapkalar alnı kapattığı için yuvarlak yüzlülerle en çok yakışan modellerden biridir.
  • Bere: örgü veya kumaştan yapılan bu şapkalar kafayı tamamen kapatan modellerdir. Düz tasarımlara sahip olduğu her insanın kullanabileceği ve kolaylıkla kombin yapılabilecek modellerdir.
  • Avcı şapkası: kulakları kapatan, iç kısmı tüylü ve oldukça sıcak tutan şapkalardır. Yüz çevresini sardığı için kemikli çene yapısını ön plana çıkarır. Kalp şeklinde ve üçgen yüzler için uygundur.
  • Ponponlu şapka: Örgü modellerin tepesinde ponpon kullanılan şapkalardır. Geçtiğimiz yıl kullanılan tüy ponponlar bu yıl da karşımıza çıkacak gibi görünüyor. Şapkayı alnı kapatarak ya da açık bırakarak kullanabileceğiniz için yüz şekline göre ayarlayabilirsiniz.
  • Fileli şapka: File detaylarıyla tasarlanan bu şapkalar oldukça hoş bir görünüm kazanmanızı sağlıyor. Açık tenli ve kısa saçlı kadınların tercih edebilecekleri modellerdir.
  • Poorboy: geçtiğimiz yılın en trend modeli olan bu şapkalar keçeden yapılan, küçük ve siperli modellerdir. Beyaz tenliler için en doğru seçimlerden biri olacaktır.

2020/2021 Şapka Trendi Nasıl Olacak?

Kışlık şapka modelleri 2020/2021 moda haftasında en çok kullanılan aksesuarlardı. Bu kış şapka kombinleri yaparak trendleri yakalayabilirsiniz. Şapka tasarımlarında sadeliğin yanı sıra desenler ve motifler ön plana çıkıyor. Kıyafetlerde sıkça göreceğimiz ekose, şapka tasarımlarında da kullanılıyor. Cloche ve poorboy modeller yeni sezonun en trend modelleri.
Şapka trendini yakalamak için kullandığınız kıyafetlerle aynı desenlere sahip modelleri seçmeniz gerekiyor. Bu yıl doğal görünümler ön plana çıktığı için saçlarınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Dağınık saç görünümü ve doğal makyajla birlikte kullanılan desenli şapkalar bu sezonun modern kombinlerinden olacaktır.

Şapka Nasıl Kullanılmalı?

Kışın yapacağınız kombinlerin arasında şapka kombini de eklemeniz gerekiyor. Kıyafetlerin üstünde herhangi bir şapka kullanmanız demode görünmenize sebep olabilir. Bu nedenle seçtiğiniz tüm trend parçalar yanlış şapka tercihinden dolayı sönük kalacaktır.

Kışlık şapka modelleri bu sezon desenli ve renkli modeller olarak tercih edilmeli. Kombini tamamlamak için seçeceğiniz dış giyim parçaları da aynı desenli olabilir. Takım modasını şapka ve kaban kombini yaparak yakalayabilirsiniz. Seçtiğiniz üst parçaların yaka detaylarıyla aynı renkte şapkalar da kullanabilirsiniz. Doğal makyaj, dağınık kaş ve dağınık saçlarla oldukça modern görünebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal