Kışlık Kıyafetleri Bu Yöntemle Saklayın

Yaz sezonu geldi, kışlık kıyafetler dolaba kalkıyor. Peki, dolapları düzenleme aşamasında nelere dikkat etmeliyiz? Kışlık kıyafetleri pratik ve kolay nasıl kaldırabiliriz? Yaz boyunca dolaplarda saklı duracak kıyafetleri nasıl temiz tutarız? Tüm soruların cevabı haberimizde…

29.05.2020-15:46 - (Son Güncelleme: 29.05.2020-15:32) Kışlık Kıyafetleri Bu Yöntemle Saklayın

Fazla sıkıcı gelse de yeni bir mevsime geçiş yaparken, uğurladığımız mevsimin kıyafetleri yer kaplar. Bu yüzden kışlıkları kaldırmanın tam zamanı!

KIŞLIKLARI KALDIRMANIN PRATİK YÖNTEMLERİ

Bildiğiniz gibi kışlıklar çok yer kaplayan kıyafetlerdir. Kocaman kazak, mont ve kabanlar fazla yer kaplar Özellikle yer sıkıntısı olan insanlar için bu çok can sıkıcı olsa da tam sizler için bir yöntemimiz var!

VAKUMLAMA

Vakumlama yöntemi kıyafetlerinizi inceltir ve az yer kaplamasını sağlar. Çok yer kaplayan o montunuzun vakum poşetinde nasıl inceldiğini gördüğünüzde şaşıracaksınız. Bu sayede alan kazanıp, kışlıklarınızı koruyabilirsiniz. Vakumlama yöntemini yorganlarınızda da kullanabilirsiniz.

PEKİ, AYAKKABILARA NE OLACAK?

Öncelikle bot, çizme gibi ayakkabılarınız havalandırmanız gerekiyor. Güzel kokmaları için içlerine lavanta damlatabilirsiniz. Böylece havasız kaldığında bile güzel kokacaktır. Hava alan saklama kaplarına koymanızı tavsiye ediyoruz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal