Kıskanç Gibi Görünmemek İçin Yapılması Gerekenler

Kıskançlık ilişki için bazıları için zorunlu bir durumdur. Ancak her şeyde olduğu gibi bunda da ölçülü olmak gerekir. Peki, kıskançlık nasıl yenilir?

01.01.2020-16:47 - (Son Güncelleme: 01.01.2020-16:45)

Kıskançlığı dizginlemek için ve kıskanç bir görüntü elde etmemek için yapılması gereken ve anlaşılması gereken şeyler vardır.

KISKANÇLIK NASIL YENİLİR?

Eğer güvenle ilgili bir sorun yaşıyorsanız bunu onunla konuşmaya çalışın. Tabii ki ilk olarak ona güvenmemek için geçerli bir nedeniniz olup olmadığını düşünün. Sevgilinize bir şey yapacağınızı söylediğinizde bunu yapmaya dikkat gösterin. Çünkü verilen sözlerin tutulması onun gözünde sizin güveninizin kırılmasına sebep olur. “Kıskanç bir insanım bu huyumu değiştiremem” şeklinde konuşabilirsiniz. Fakat küçük şeylere aşırı tepki göstermeyi bırakın ve hissettiğiniz kıskançlığın gerçekten mantıklı bir nedeni olup olmadığını düşünmek için kendinize biraz vakit tanıyın. Hepimizin zaman zaman kişisel alana ihtiyacı vardır. Evet, bir ilişki içindeyken sevgilinizle ortak bir paylaşımınız var fakat ikinizin de ayrı ayrı yaşamları olduğunu unutmayın.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal