Kışın Nasıl Şık Giyinilir?

Soğuk kış günlerinde kat kat giyindiğimiz için olduğumuzdan daha kalın görünebiliyor ve vücudumuzu orantısız gösterebiliyoruz. Peki, kışın nasıl şık giyinilir? İşte yanıtı...

14.07.2020-13:45 - (Son Güncelleme: 14.07.2020-13:43) Kışın Nasıl Şık Giyinilir?

Daha fazla parça kullandığımız kış aylarında kombin yapmak aslından zordur. Peki kışın nasıl şık giyinilir? Bu kış nasıl seçimler yapmalıyız? İşte öğrenmek isteyeceğiniz tüm detaylar…

Kışın Şık Görünmek için Hangi Ayakkabılar Tercih Edilmeli?

Kışın şık görünmek için öncelikle ayakkabıları ön plana çıkarmalıyız. Bu kış üzerimizde muhtemelen kabarık kürkler olacağı için şıklığı tamamlayan en önemli seçim ayakkabılar olacaktır. Geçtiğimiz kışın trend ayakkabılarını bu sezon da kullanmaya devam edebilirsiniz. Ancak yeni sezonda siyah ayakkabılara pek rastlamamıştık. Ayakkabını rengini öncelikle beyaz veya krem belirlemelisiniz. Bej ve kahve tonları geçen kış çok kullanılsa da artık bu renklerle vedalaşabilirsiniz.

Beyaz çizme kış kombinlerinde şıklığı yakalamak için yapacağınız en doğru seçim olacaktır. Çizme stilleri de büyük değişimler gösterirken diz üstünde çizmeler artık demode görünüyor. Diz kapağının altında biten ve kalıp gibi duran beyaz çizmeler harika bir görünüm kazanmanızı sağlayacaktır. Bacak boyunuz uzun değilse kısa beyaz botlar da tercih edebilirsiniz. Spor parçalarla bile şık görüneceğiniz bu ayakkabıları hem günlük hayatta hem özel günlerde tercih edebilirsiniz.

Kışın Şık Görünmek için Pantolon Giyilir mi?

Bir sezon çorap çizme ve pantolon modası fırtına gibi esmişti. Gözlerimizi kanatan beyaz pantolon ve simsiyah çorap çizme belasından kurtulduğumuz bu sezon beyaz pantolonlardan uzak durmalısınız. Kış kombini yaparken pantolon kullanmak istiyorsanız seçiminiz deri pantolonlardan yana olabilir. Kışın nasıl şık giyinilir; Pantolonlarla ince topuklu streç bot, peluş siyah kürk ve bel çantası kullanarak harika bir görünüm elde edebilirsiniz.

Tesettür kombini yapıyorsanız pantolon seçimleriniz sezonun trend İspanyol paça pantolonlarından yana olabilir. Paçaları geniş olan bu modellerle orantısız görünmemek için üzerinde hafif dökümlü tunikler kullanabilirsiniz. Spor tunikler, yüksek topuklu ve kürk kullanarak hayal ettiğiniz şık kombini tamamlayabilirsiniz. Çanta seçiminizse önümüzde kış sık göreceğimiz el çantalarından yana olmalı.

En Şık Kış Kombini Nasıl Yapılır?

Bu kış şık görünmek için klasik kesimler yerine spor parçalarla şık parçaları birleştirebilirsiniz. Önümüzdeki kış cazibeli parçalar ön planda olacağı için istediğiniz görünüme kavuşmak hiç de zor olmayacak. Volanlı kazaklar ve uzun etek sezonun en popüler parçaları olacak. Dökümlü uzun eteklerin altında bacağı tamamen kapatan çizmeler kullanmak da moda. Çanta seçiminizi de kombinize uyumlu el çantasından yana yaparak oldukça şık görünebilirsiniz. Renk seçimlerinizse beyaz ve bej gibi açık renkler olmalı.

Kışın En Şık Aksesuarları Neler?

Kışın karşımıza çıkacak aksesuarlar gözlükler ve şapkalar olacak. Desenli tasarımların kullanılacağı sezonun şapkalarında da alışık olmadığımız desenler ön plana çıkacak. Pin modeller sezonun en trend aksesuarları. Peki aksesuar seçimiyle kışın nasıl şık giyinilir; bu yıl takım kombinleri popüler olduğu için yaka yaka detayları ve şapkaları aynı tercih edebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal