Kısa Saçlar İçin Gelin Başı Modelleri

Kısa saçlar için gelin başı modelleri seçerken kısalığına göre aksesuarlar kullanmanız gerekiyor. İşte, kısa saçlar için gelin başı modelleri...

14.07.2020-13:41 - (Son Güncelleme: 14.07.2020-13:40) Kısa Saçlar İçin Gelin Başı Modelleri

Erkeksi çok kısa saçlar, küt saçlar, ortaya yakın kısa saçlar için çok farklı modeller karşımıza çıkıyor. Dikkatleri saçınızda toplamak istiyor ya da topuz yaptırmak istiyor olabilirsiniz. İşte kısa saçlı gelin adayları için en güzel gelin saçı önerileri…

Kısa Saçlar için Gelin Başı Nasıl Yapılmalı?

  • Kısa saçlar oldukça modern bir görünüm kazandırdığı gibi doğru kesimler tercih edildiğinde yüzü olduğundan daha güzel gösterir. Gelin başı yapılırken de saç boyuna ve yüz şekline göre seçimler yapılmalıdır.
  • Çok kısa saçlar bebeksi yüz hatlarına en çok yakışan saç modelleridir. Bu saçlarla yüz ön plana çıkar ve yüz hatları belirginleşir. Yüzün sert görünmemesi için çok kısa saçlarla gösterişli saç bantları veya tokalar tercih etmelisiniz. Saç bantları saçlara çok yakışacaktır.
  • Küt kısa saçlar kulak hizasında biten ve ince telli saçları canlı gösteren kesimlerdir. Bu saç boyu için tercih edeceğiniz modeller arasında vintage saç görünümleri oldukça modern bir görünüm kazanmanızı sağlayacak. Dikkatleri saçınıza toplamak istiyorsanız dalgalı ve hacimli bir görünüm vererek gösterişli aksesuarlar tercih edebilirsiniz.
  • Ortaya yakın saçlar omuz hizasında biten saçlardır. Hem topuz hem de açık saç modellerini kullanabilirsiniz. Kabarık dağınık topuz saçlarınızı oldukça canlı gösterir. Kalın dalgalar vererek vintage bir görünüm de edebilirsiniz. Saç aksesuarı kullanmak yerine saçlarınızı ön plana çıkarmanız daha doğru bir seçim olacaktır.

Kısa Saçlar için Gelin Tacı Nasıl Olmalı?

Kısa saçlar için yapılan gelin başlarında saça hareket kazandıracak aksesuarlar tercih edilmesi gerekiyor. Bu aksesuarlar arasından yapacağınız en güzel seçimlerden biri de gelin tacı olacaktır. Gelin tacı kullanmak istiyorsanız öncelikle saç kısalığına ve yüz şekline göre seçimler yapmalısınız. Gelinlik modeline uygun taşlı, incili, çiçekli bir gelin tacı tercih edebilirsiniz. Eğer çok kısa saçlara sahipseniz ve dikkatleri saçınıza çekmek istiyorsanız seçiminiz tüylü, tüllü, taşlı gelin taçlarından yana olmalı.

Ortaya yakın kısa saçlarda dağınık topuz oldukça hoş bir saç modeli olacaktır. Gelin tacını kaldıracak bir topuzla istediğiniz modeli tercih edebilirsiniz. Saçlarınız hareketli olacağı için seçeceğiniz taç modelinin sade olmasına dikkat edebilirsiniz. Küt kısa saçlar için yapılacak kalın dalgalar üzerine gelin tacı yerine farklı aksesuarlar daha modern görünür. Voluet tercih ederek oldukça zarif bir görünüm kazanabilirsiniz.

Kısa Saçlar için Duvak Seçimi Nasıl Olmalı?

Kısa saçlar için gelin başı modelleri belirlendikten sonra en önemli seçim duvak modeli oluyor. Topuz tercih ediyorsanız duvağı topuzun üstünde kullanmak oldukça hoş bir görünüm kazanmanızı sağlar. Çok kısa saçlar alnı kapatan tül detaylı kısa duvakları tercih etmeli. Açık dalgalı saçlar tercih ediyorsanız duvak seçiminiz kısa olmalıdır. Uzun duvaklar saçlarınızın dönük kalmasına sebep olabilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal