Kısa Paçalı Pantolon Modelleri

Pantolon seçiminde bileklerini ön plana çıkarmak isteyen kadınlar kısa paça pantolonları oldukça sevmişti. İşte, kısa paçalı pantolon modelleri...

14.07.2020-13:35 - (Son Güncelleme: 14.07.2020-13:34) Kısa Paçalı Pantolon Modelleri

Geçtiğimiz yıllarda oldukça fazla kullanılmaya başlayan kısa paça modası hala devam ediyor mu?  Ancak kısa paçalı pantolon modelleri doğru tercih edilmediğinde demode bir görünüme sebep oluyor. Sizler için bu modelleri hakkında merak edilenleri hazırladık…

Bilek Üstü Pantolonlar Hala Trend mi?

Şimdi biraz geçmişe gidip neredeyse diz kapağımıza çıkan kısa paçalı pantolonları hatırlayalım. Bu felaket görünüme sebep olan pantolonlar sessizce hayatımızdan çıktığı için rahatlıkla pantolon seçimi yapabiliriz. Geçtiğimiz sezon özellikle İspanyol paça modellerde karşımıza çıkan bilek üstü modelleri hala trend. Yeni sezonda da bu modelleri İspanyol paçalarda görebiliriz.
Bilek üstü pantolonlar arasında geçen kış karışan ve oldukça sevilen havuç pantolonlar da popülerliğini koruyor. Serenay Sarıkaya’nın üstünde gördüğümüz kemerli, bilekte biten jeans sezonun hala trend parçaları arasında. Havuç pantolon modası devam ederken bilekleri de kısaltılmış ve sezona oldukça uyum sağlamış. Sadece jean değil kumaş pantolonlar da bilek üstü tasarımlarla karşımıza çıkıyor.

Kısa Paçalı Pantolonu Hangi Kadınlar Seçmeli?

Kısa paçalı pantolon modelleri günümüzde oldukça farklı tasarımlara sahip olduğu için her kadın vücudu ile orantılı modelleri kolaylıkla bulabilir. Şık ya da spor görünüm elde etmek için de seçebileceğiniz birçok model mevcut. Zayıf kadınlar bu modeller arasından istediğiniz tercih edebilir ve ince bileklerini ön plana çıkararak oldukça modern bir görünüm elde edebilir.
Normalden daha zayıfsanız tercih edeceğiniz kısa paçalı pantolonlar hareketli modelleri olmalıdır. Normalden kısa ve İspanyol paçalı jeans tam size göre. Kilolu kadınların tercihleri ise düz ve geniş kesimli kısa paçalı modellerden yana olmalı. Böylece vücudunuzu orantılı gösterebilirsiniz.

Günlük hayatta kolaylıkla tercih edebileceğiniz kısa paçalı pantolonlar bulabiliyoruz. Peki bu modellerle şık olmak mümkün mü? Eğer iş yerinde ya da akşam yemeğinde kısa paçalı pantolon kullanmak istiyorsanız cigarette pantolon modelleri arasında paçası kısa biten modelleri bulabilirsiniz. Oldukça zarif bir görünüm kazanmanızı sağlayacak bu modelleri Stiletto gibi kolay bir ayakkabıyla tamamlamak da mümkün.

Kısa Paçalı Pantolonlarla Nasıl Ayakkabılar Kullanılmalı?

Kısa paça modeller ne kadar hareket kazandırılsa da ayak bileklerini öne çıkarır. Haliyle dikkatler ayaklarınızda toplanacağı için ayakkabı seçiminiz doğru olmalıdır. Bu pantolonlar arasında tercih edebileceğiniz havuç pantolonlar, pensli ve dökümlü pantolonlar altında spor ayakkabı kullanmalısınız. Bu modellerin trend görünmesi için mutlaka zarif bir ayakkabı ile kombin yapmanız gerekiyor.

Vücudu saran pantolonlar tercih ediyorsanız hem spor hem de şık ayakkabılar kullanabilirsiniz. Bağcıklı ayakkabılar bileklerinize hareket kazandıracağı için bu oldukça hoş bir görünüm elde edebilirsiniz. Günlük hayatta spor giyinmeyi tercih ediyorsanız kalın tabanlı spor ayakkabı modelleri seçerek günü oldukça rahat geçirebilirsiniz. Kısa paçalı pantolon modelleri bacak boyunuzu keseceği için düz tabanlı ayakkabılardan uzak durmalısınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal