Kış Aylarında Maskara Kullanmanın Püf Noktaları!

Soğuk günlerde sert esen rüzgardan dolayı gözleriniz sulanır ve maskaranızın akmasına sebep olur. Bu durumda soğuk havalarda maskara sürmenin püf noktalarını bilmekte fayda var.

19.01.2018-15:19 - (Son Güncelleme: 19.01.2018-15:15) Kış Aylarında Maskara Kullanmanın Püf Noktaları!

Dolgun kirpikler her kadının hayalini süsler. İlk olarak çok zor biliyoruz ama maskarayı kirpik diplerinize bulaştırmadan dikkatli bir şekilde uygulayın. Bunun sebebi ise maskara böylelikle kirpik dibinize gelmiyor ve en ufak bir sulanma da maskaranızın akmasını engelliyor.

Hergün kullansanız dahi maskarayı bitirmek oldukça zordur. Bu sebeplerden uzun dolayı elinizdeki maskaralardan kuruyanları vakit kaybetmeden bir kenara bırakmalısınız.

Maskaranızın topaklanmış fırça ucunu ılık su yardımıyla yıkayın. Soğuk geçen kış aylarında maskaranızın fırçası kirpiklerinize topaklanmış maskara kalıntıları dökerek gözlerinizin sulanmasına yol açar. Sonrasında gözleriniz akıntı yapar ve maskaranızın akmasına sebep olur.

Soğuk günlerde suya dayanıklı maskaraları kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Ancak her temizleyici ile çıkmayan bu maskaralar için suya dayanıklı maskaraların çıkmasında yardımcı olan temizleyicileri kullanmalısınız. Aksi taktirde kirpiklerinizde dökülmeler meydana gelecektir.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal